Bekabeling

Voor elk kabelprobleem een oplossing

Zoek je een oplossing voor het aansluiten van je audio, video- of lichtapparatuur dan is de kans groot dat je bij ons zal slagen. We verkopen kabel per meter, maar ook op rol tot wel 500m! Ook voor pluggen van bekende merken als Rean, Procab en Neutrik kun je bij ons terecht. Wij hebben ieder product zorgvuldig geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een hoge kwaliteit kabel of low budget kabel, je vindt ze hier gegarandeerd tegen een scherpe prijs.

Dé kabelshop voor geluid, licht, DJ gear en special effects!

Ben jij onderdeel van de evenementenbranche of op zoek naar kabels voor licht, geluid, DJ gear of special effects? Wij zijn hierin al ruim 10 jaar dé specialist. Op dit gebied zijn wij een betrouwbare partner met de nodige kennis en ervaring. Laat je informeren en bestel de juiste kabels met eerlijk en betrouwbaar advies van Fritz-Events! Bij ons heb je namelijk het voordeel dat je bij ons ook alle benodigde apparatuur direct bij kunt bestellen voor de scherpste prijzen!

Hulp nodig bij het vinden van je gewenste kabel oplossing?

Zie je door de kabels het bos niet meer? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar om je eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Vind direct je oplossing en bestel nog vóór 18 uur, dan kun je je bestelling morgen al in huis hebben! Daarnaast is verzending gratis vanaf €75,-.