Audioplug & chassisdeel

Is er een plug van je kabels kapot? Of wil je alles netjes in een rack bouwen? Dan zijn de audiopluggen en chassisdelen die je bij Fritz-Events kunt kopen iets voor jou! Zo maak je bijvoorbeeld je versterkerrack of microfoonkistje eenvoudig aansluitbaar. Of je maakt de kabel waar je vorige week per ongeluk overheen bent gereden weer bruikbaar. 

Lees meer

Assortiment audiopluggen & audio chassisdelen

Bij Fritz-Events kun je vele soorten en maten pluggen en chassisdelen bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld XLR, Jack, Speakon, Mini XLR, RCA (Tulp), kleurringen en accessoires. We bieden merken als Neutrik, DAP en Procab. Ofwel voor ieder wat wils! Hiermee kun je jouw racks netjes en overzichtelijk maken, maar ook eenvoudiger in gebruik.

Er bestaan verschillende soorten audiopluggen & chassisdelen. Zo heb je er waar je de kabel aan moet solderen, maar ook met schuifstekkers. Daarnaast heb je ook nog doorvoeradapters. Hiermee hoef je geen kabel te molesteren, maar klik je er aan de achterkant een bestaande kabel op. Zo kun je een rack bouwen met de benodigde aansluitingen, maar zonder te solderen of kabels af te knippen.

Ben je zelf nou niet zo handig met het bouwen van racks en aansluitpanelen? Raadpleeg dan even onze klantenservice! We staan altijd voor je klaar!