Audioplug & chassisdeel

Een kwalitatief hoogwaardige audioplug en chassisdeel is belangrijk om een stabiel en betrouwbaar audiosignaal te kunnen garanderen. Audiopluggen en audio chassisdelen komen goed van pas bij het maken van je audiokabel, rackinstallatie, versterkerrack en microfoonkistje. Een audioplug en chassisdeel koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer

Assortiment audiopluggen & audiochassis

Bij Fritz-Events kun je vele soorten en maten pluggen en chassisdelen bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld XLR, Jack, Speakon, Mini XLR, RCA (Tulp), kleurringen en accessoires. We bieden merken als Neutrik, DAP en Procab. Ofwel voor ieder wat wils! Hiermee kun je jouw racks netjes en overzichtelijk maken, maar ook eenvoudiger in gebruik.

Er bestaan verschillende soorten audiopluggen & chassisdelen. Zo heb je er waar je de kabel aan moet solderen, maar ook met schuifstekkers. Daarnaast heb je ook nog doorvoeradapters. Hiermee hoef je geen kabel te molesteren, maar klik je er aan de achterkant een bestaande kabel op. Zo kun je een rack bouwen met de benodigde aansluitingen, maar zonder te solderen of kabels af te knippen.

Ben je zelf nou niet zo handig met het bouwen van racks en aansluitpanelen? Raadpleeg dan even onze klantenservice! We staan altijd voor je klaar!