100 Volt speakers

Ben jij op zoek naar 100 volt speakers? Dan ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Wij hebben ze te koop in diverse soorten en maten. Weet je niet welke je moet kiezen, ben je op zoek naar advies of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor het Wil je ze laten plaatsen? Ook daarin kunnen wij iets voor je betekenen!

... Lees meer

Geschikte locaties voor 100 volt speakers

100 volt speakers worden op vele verschillende plekken gebruikt, veelal voor achtergrondmuziek of omroepsystemen met spraak. Een 100 volt speaker heeft namelijk als groot voordeel dat er geen verlies van geluidskwaliteit optreedt, als het audiosignaal door een lange kabel loopt. Iets wat bij laagohmige systemen wel het geval is. Daarom worden 100 volt speakers veel geïnstalleerd in een restaurant, lunchroom, café, zalencentrum, winkel en kantoor. Maar ook op een terras, in een kantine, andere horecagelegenheid, vergaderruimte of bedrijfshal kan een dergelijke speaker uitkomst bieden.

Vermogen

Een van de belangrijke eigenschappen van een 100 volt luidspreker is het wattage dat hij aankan. Dit is namelijk van belang voor het kiezen van de juiste 100 volt speaker. Jouw 100 volt versterker moet namelijk wel het vermogen kunnen leveren dat de speakers van hem vragen. Veel types 100 volt luidsprekers zijn beschikbaar in verschillende wattages. Daarnaast kun je bij de meeste ook kiezen hoeveel watt je ze laat trekken. Zo'n schakelaar heet een powertap.

Verschillende designs en types speakers

Uiteraard zijn 100 volt speakers er ook in diverse designs. Zo bestaan er witte en zwarte varianten, vierkante, bolvormige en langwerpige ontwerpen voor opbouw, maar ook boxen die bedoeld zijn om in te bouwen in een muur of op te hangen aan het plafond. Bij ons zijn de luidsprekers onderverdeeld in de volgende subcategorieën:

  • Opbouw luidsprekers
  • Inbouw luidsprekers (met o.a. plafondluidsprekers)
  • Hoorn luidsprekers
  • Buiten luidsprekers

Merken 100 volt luidsprekers

100 volt speakers zijn te gebruiken in combinatie met 100 volt versterkers. Voor dit soort systemen zijn ook accessoires zoals volumeregelaars, inputpanelen en programmaregelaars beschikbaar. Deze staan in de categorie 100 volt accessoires. We hebben verschillende merken 100 volt luidsprekers in ons assortiment:

  • Audac
  • DAP
  • LD Systems