Flightcase wielen

Flightcase wielen zijn zwenk-, bok- en kofferwielen met een hoge draagcapaciteit. Deze wielen zijn ideaal voor onder een flightcase, koffer of trolley en uiterst betrouwbaar. Wij bieden enkel kwaliteitsmerken aan (Penn Elcom, Adam Hall en DAP), waardoor je tijdens het restaureren of bouwen van je transportmiddel niet voor verrassingen komt te staan. Flightcase wielen en andere flightcase onderdelen koop je snel en voordelig bij Fritz-Events door onze geweldige service en eerlijk, deskundig advies.

... Lees meer

Blauwe flightcase zwenkwielen en bokwielen

De meest populaire wielen voor onder een flightcase zijn de bekende blauwe zwenkwielen en bokwielen van Penn Elcom. Vaak wordt hiervoor de 100 mm variant voor gebruikt. Mocht je een kleine flightcase aan het bouwen zijn, dan is de 80 mm variant aan te raden.

Flightcase wielen vastzetten met remmen?

Vaak kiest men ervoor om flightcases te voorzien van een rem, waardoor ze niet ongewenst in een bakwagen kunnen bewegen. Hiermee voorkom je dat flightcases en apparatuur beschadigd raken. Het is voldoende om twéé van de vier wielen te voorzien van een rem om te voorkomen dat je flightcase begint te lopen.

In- en opbouw flightcase wielen

Wil je een flightcase gebruiken als trolley of koffer, dan is het bijna altijd verstandig om te gaan werken met in- of opbouw flightcase wielen. Dit zijn wielen die je aan een hoek kunt monteren waarmee je een koffer of trolley kunt vervoeren met behulp van slechts twéé wielen en één handvat. Dit is vaak gebruiksvriendelijker en tevens voorkom je hiermee dat de trolley of koffer zich ongewenst kan verplaatsen.

Wiel- of montageplaten voor monteren flightcase wielen

Zoek je een plaat om zwenkwielen veilig en solide te kunnen monteren? Ook deze vind je binnen deze pagina in diverse uitvoeringen. Ook voor het monteren, bevestigen of vervangen van de flightcase wielen hebben wij diverse flightcase bevestigingsmaterialen in ons brede assortiment. Voor onbeantwoorde vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice en wij helpen je hier graag direct mee.