Pipe and drape accessoires

Wil jij pipe and drape onderdelen kunnen gebruiken als afzetkoord, openslaand gordijn of wil je apparaten, zoals verlichting, aan een pipe and drape systeem kunnen bevestigen? Alle benodigdheden hiervoor vind je op deze pagina. Bij beurzen, tentoonstellingen en wachtrijen zie je bijvoorbeeld regelmatig een elegante afzetkoord van pipe and drape. Dit creëer je met behulp van een koordhouder en afzetkoord. Daarnaast kun je met een T-bar gemakkelijk en veilig lichteffecten, zoals spots, op hoogte brengen. Ook kun je met een eurotrack rail en runners gordijnen of doeken gemakkelijk openslaan. Deze pipe and drape accessoires koop je uiteraard snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2000
Merken
Eurotrack Sliding nut
€ 4,10
Pipe and drape T-Bar 60cm zwart
€ 47,65
Pipe and drape koordhouder
€ 20,00
Pipe and drape afzetkoord rood
€ 36,80
Pipe and drape afzetkoord blauw
€ 33,80
Pipe and drape afzetkoord zwart
€ 33,80
Eurotrack rail 210cm zwart
€ 54,10
Eurotrack bevestigingsstrip
€ 5,45
Eurotrack universeel bevestigingsonderdeel
€ 9,55
Eurotrack rail bocht zwart
€ 83,50
Eurotrack Runner wit
€ 5,65
Eurotrack Runner zwart
€ 5,35
Eurotrack beugel zwart
€ 13,65
Eurotrack eindstop zwart
€ 8,20
Flex adapter voor 4-weg connector
€ 8,25
Spigot voor pipe and drape systeem
€ 4,75
Pipe and drape ligger adapter kit
€ 21,50
Eurotrack plafondbevestiging
€ 23,80
Pipe & Drape carrying bag orange M oranje draagzak
€ 2,45
Pipe & Drape carrying bag orange S oranje draagzak
€ 2,15

Naast pipe and drape accessoires ook onderdelen

Kun je een gewenst onderdeel niet vinden op deze pagina, dan is de kans groot dat je niet in de juiste categorie aan het zoeken bent. Door ons ruime assortiment van ruim 15.000 producten is de kans klein dat je niet bij ons kunt slagen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een bovenliggend of verwante categorie, zoals pipe and drape statieven of pipe and drape onderdelen.

Vragen over pipe and drape accessoires?

Mocht je vragen hebben, neem dan met ons contact op door middel van onze klantenservice. Je kunt ons bellen en mailen zonder in de wacht te hoeven staan of langer dan 4 uur op een reactie te hoeven wachten. Het is dan ook niet voor niets dat wij van onze klanten een hoge waardering krijgen. Bestel je daarnaast voor 18.00 uur, dan heb je beschikbare producten morgen al in huis en verzending is gratis vanaf €75, -.