XLR-Speaker of Speakon

De ideale plug om van een male of female speakon (speaker) plug naar een male of female XLR aansluiting te gaan vind je op deze pagina. Kies je benodigde variant uit en koop deze direct snel en voordelig online bij Fritz-Events! Bestel je een voorradige speaker-XLR adapter vandaag voor 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis! Wij hebben de producten al zorgvuldig voor je geselecteerd om te zorgen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo hebben wij Spearker (speakon) naar XLR verlooppluggen van de merken Adam Hall en DAP.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Speakerplug female naar XLR female adapter
€ 9,10
Speakerplug female naar XLR male adapter
€ 9,10
4 Star ASM4 XM3 speaker male naar XLR male verloopplug
€ 9,95
4 Star A XF3 SM4 XLR female naar 4-polig male speaker verloopplug
€ 10,55
4 Star A XF3 SF4 XLR female naar 4-polig female speaker verloopplug
€ 10,90
4 Star ASF4 XM3 speaker female naar XLR male verloopplug
€ 9,95

Naast XLR verlooppluggen divers aanbod voor licht en geluid

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear & special effects. Bij ons kun je naast bekabeling terecht voor al je apparatuur voor het creëren van een unieke ambiance. Denk bijvoorbeeld aan speakers en mengpanelen, maar ook al je benodigde verlichting vind je bij ons.

Vragen over XLR naar Speaker (speakon) pluggen?

Heb je speciale wensen of ben je op zoek naar een onderdeel die niet in ons online assortiment staat, laat dit dan weten aan onze klantenservice en wie weet kunnen wij je hiermee helpen. Daarnaast willen wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en zijn alle ideeën en verbeteringen aan onze klantenservice of ons assortiment welkom!