Truss en rigging flightcase

Veel kleine onderdelen worden gebruikt tijdens het bouwen en breken van truss-systemen, zoals trusspennen en eitjes (spigotten). Om de verschillende benodigdheden overzichtelijk op te kunnen bergen zijn handige flightcases ontworpen voor bakken met voorgeboorde gaten (speciaal voor spigotten en pennen) en ruimte voor overige accessoires die nodig zijn het opbouwen en afbreken van truss-systemen. In deze categorie vind je diverse truss- en rigging flightcases en accessoires die je bij ons kunt kopen tegen een scherpe prijs! Daarnaast proberen we je bestelling direct te verzenden.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
UCA-RIG1 Rigging flightcase
€ 267,00
UCA-CA1 Conical Adapter Case I
€ 147,00
UCA-CA2 Conical Adapter Case II flightcase voor trusspennen en spigotten
€ 271,95
UCA-CA3 Conical Adapter III flightcase voor trusspennen en spigotten
€ 133,40
UCA-CAI Extra insert voor Conical Adapter Case
€ 25,60
ACA-SW/Conus/Pin inlay voor Conus Case
€ 23,75

Flightcase voor grote én kleine truss instalaties

Bij ons kun je terecht als je op zoek bent naar een compacte koffer die ruimte biedt tot 50 trusspennen en 24 eitjes, maar ook voor de grotere klussen. Zelfs vind je bij ons een flightcase die speciaal is gemaakt voor het vervoeren van een MK2 motortakel. Ook handige accessoires, zoals een tree voor truss pennen, vind je in ons aanbod. In flightcases voor trussen is DAP een erg sterk merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding en deze hebben wij zorgvuldig geselecteerd om onze klanten een goede gebruikservaring te kunnen garanderen.

Breed aanbod naast truss en rigging flightcases

Bij Fritz-Events vind je meer dan 20 typen flightcases in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan lichteffect-, speaker-, special effect- en DJ flightcases, welke specifiek op jouw apparatuur zijn afgestemd. Bij ons vind je naast flightcases ook de apparatuur voor licht-, geluid-, DJ’s en special effects. Doordat wij dé expert zijn in evenementapparatuur kunnen wij jou voorzien van eerlijk en deskundig advies en selecteren wij ons aanbod zorgvuldig om de beste prijs-kwaliteit garantie te kunnen bieden.

Vragen over truss en rigging flightcase

Wij helpen je graag! Bij vragen over je bestelling, producten of voor advies kun je contact opnemen met onze klantenservice die 6 dagen in de week met veel enthousiasme voor je klaar staan. Daarnaast hebben wij een 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk voor het testen van apparatuur en het opdoen van inspiratie. Kom gerust langs!