Valdoek systeem

Wil je een show grandioos of verrassend openen of wil je iets onthullen, dan ben je vast en zeker op zoek naar een valdoek systeem die je op afstand kunt besturen. Hiermee kun je een doek met één druk op de knop laten vallen. Dit zorgt voor een spectaculaire opening, onthulling van bijvoorbeeld een special act of voor de onthulling van een project of product. Je kunt binnen deze categorie slagen voor een valdoek accessoire, maar ook voor een compleet valdoek systeem. Een valdoek systeem kopen doe je bij Fritz-Events door onze goedkope prijzen, snelle levering en uitmuntende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €3000
Merken
Power Drop valdoek unit
€ 265,00
FX Drop valdoek systeem
€ 255,00
Power Drop Set Pro valdoek set
€ 2.600,00
Curtain clamp
€ 3,95
Doek klem wit
€ 2,05
Doek klem zwart
€ 2,05

Valdoek systeem accessoires

Binnen deze categorie vind je diverse valdoek units, gordijn klemmen en een complete Magic FX valdoek set. Je sluit hem aan door middel van een PowerCON kabel en je activeert hem door er simpelweg stroom op te zetten. Een gemakkelijkere manier bestaat niet! Om een gordijn op een juiste manier aan een unit te koppelen gebruik je gebruiksvriendelijke gordijn klemmen die je gelijk mee kunt bestellen. Vaak wordt een valdoek geactiveerd op een aanwezige lichttafel of effect controller. Uiteraard zijn hier ook andere en goedkopere mogelijkheden voor te vinden indien een DMX-controller of effect controller niet aanwezig zijn. Units zijn bij ons verkrijgbaar van de merken MagicFX en Showtec en je kunt kiezen voor gordijnklemmen van de merken Magic FX en Adam Hall.

Vragen over een valdoek systeem

Weet je niet goed hoe het systeem werkt, waaraan je hem kunt bevestigen of ben je tevens op zoek naar het juiste formaat valdoek/valgordijn? Neem dan op jouw gewenste manier contact op met onze klantenservice. Wij proberen je hier direct mee te kunnen helpen en toveren graag een lach op jouw gezicht! Koop je een systeem of accessoire bij Fritz-Events, dan is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je vandaag voor 18.00 uur dan is je bestelling (mits voorradig) morgen al thuis of op de zaak!