Audio kabel

Audio kabels zijn essentieel voor muzikanten, zangers, DJ's en geluid technici. Bij Fritz-Events kun je terecht voor low budget en high end audio kabels voor hobbymatig en professioneel gebruik. Ben je op zoek naar een XLR, Jack, SpeakON, RCA/tulp of signaalkabel? Je koopt ze snel en voordelig online bij Fritz-Events. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan audio kabels met gratis verzending vanaf €75, - en koop je voorradige kabels vóór 18 uur, dan heb je ze morgen al in huis.

... Lees meer

Goedkope tot professionele audio kabels

Heeft kwaliteit niet de hoogste prioriteit, dan zijn de goedkope kabels van DAP voor jou erg interessant. Voor professionals in de muziek is betrouwbaarheid en zekerheid echter erg belangrijk. Dit zijn de professionele kabels van Procab. Ook hebben wij kabels van LD Systems.

Audio kabels per meter

Naast de kant-en-klare audio kabels kun je ook zelf je kabels in elkaar zetten. Is je benodigde kabelmaat/aansluiting niet te verkrijgen als kant-en-klare oplossing, dan kan een signaal- of speaker kabel per meter uitkomst bieden. Zo kan het voorkomen dat je kabel langer moet zijn dan 30 meter of dat je een pluggencombinatie hebt die niet als standaard uitvoering te verkrijgen is.

Patchkabels

Patchkabels zijn goedkope korte mono jack kabels die bruikbaar zijn in studio's of voor het doorlussen van jack signalen in een 19 inch rack flightcase met audio apparatuur. Je kunt hierdoor eenvoudig, snel audio apparatuur (zender en ontvanger) op elkaar aansluiten of doorlussen zonder verstrikt te raken in- of last te hebben van lange jack kabels.

Hulp bij het vinden van je audio kabel

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in geluid. Heb je vragen over audio kabels, dan kunnen wij je hier eerlijk en deskundig advies over geven. Je kunt ons bereiken door contact op te nemen met onze klantenservice en wij helpen je graag!