Multikabel & multiconnector

Een multikabel of multiconnector voegt diverse jack-, DMX-, of XLR kabels samen tot één grotere kabel. Op evenmenten en in studio's, waar veel met kabels gewerkt wordt, is het belangrijk om het aantal kabels zo beperkt mogelijk te houden. Door, waar nodig, te werken met multikabels of multiconnectors, kun je het aantal kabels op locatie drastisch verlagen. Vaak zie je dat deze toepassing gebruikt wordt van een mengpaneel, lichttafel of multirack naar een podium. Een multikabel of multiconnector koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Verzending is namelijk gratis vanaf €75, - en bestel je voorradige producten vóór 18.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis!

... Lees meer

Verschillende soorten multikabels en multiconnectors

Heb je een audio studio of verzorg je regelmatig evenementen, dan kunnen multikabels of multiconnectors niet ontbreken. Speciaal voor in de studio hebben wij een categorie met studio multikabels voorzien van professionele Jack, Tulp (RCA) en XLR pluggen en chassisdelen. Op het podium werk je echter vaak met een stagebox die je overal op het podium kunt plaatsen en daarvooor hebben wij een speciale categorie in ons online assortiment.

Oplossingen voor lange multikabels

Multikabels met een lengte van 10 meter en langer zijn zwaar en moeilijk meer op te bergen zonder gebruik te maken van een haspel. Speciaal voor langere multikabels hebben wij daarom multikabels op haspel met/zonder wieltjes. Dit maakt inprikken op een grote locatie een fluitje van een cent.

Passende offerte voor een grote order

Wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een eerlijke en scherpe offerte. Ook voor eerlijk en deskundig advies kun je met ons contact opnemen. Wij helpen je namelijk graag!