Special effect flightcases

Look Unique 2 en 2.1 flightcase

€289,00

Bescherm de Look Unique 2 of 2.1 hazer met deze Look flightcase. Deze bodem van de flightcase monteer je aan de Look Unique, de deksel kun je er tijdens transport gemakkelijk overheen plaatsen.

Fritz-Events Martin/JEM Magnum PRO 2000 rookmachine flightcase

€265,00

Door onze verhuurafdeling ontdekte wij dat er geen standaard flightcase voor de Martin/JEM Magnum Pro 2000 verkrijgbaar was. Vanaf nu heeft Fritz-Events deze in het assortiment.

DAP UCA-SHOT1 Flightcase voor 8x FX Shot en 2 baseplates

€239,30

De DAP UCA-SHOT1 is een flightcase voor acht Showtec FX Shot's en twee baseplates. De zeer degelijke flightcase beschermt de inhoud optimaal door onder andere zijn robuuste bolhoeken.

MagicFX CO2 Jet flightcase

€215,00

Deze kunststof koffer van Magic FX zorgt voor de beste bescherming van de CO2 Jets. De binnenkant is voorzien van schuim met vakverdeling voor twee CO2 Jets.

MagicFX CO2 Gun flightcase

€229,00

Deze flightcase is door Magic FX ontworpen en speciaal gemaakt voor het opbergen en vervoeren van een Magic FX CO2 Gun.

MagicFX Confetti Gun flightcase

€215,00

Als je in het bezit bent van een Magic FX Confetti gun wil je deze graag in goede staat houden. Deze flightcase is speciaal ontwikkeld voor de Magic FX Confetti Gun.

MagicFX Effectivator 1 flightcase

€129,00

De Magic FX Effectivator 1 is een controller die je het beste goed kunt opbergen zodat hij niet beschadigd raakt. Deze flightcase is op maat gemaakt.

MagicFX Effectivator 4 flightcase

€189,00

De Magic FX Effectivator 4 is een controller die je het beste goed kunt opbergen zodat hij niet beschadigd raakt. Deze flightcase is op maat gemaakt.

MagicFX Power Shot flightcase

€215,00

In deze flightcase van Magic FX passen 4 Power Shots. Zeer stevige kunststof koffer uitgerust met vakverdeling in schuim. De ideale bescherming!

MagicFX CO2 Jet II flightcase

€235,00

In deze kunststof koffer van Magic FX kun je 2 exemplaren van de CO2 Jet II kwijt. De stevige, op maat gemaakte koffer met beschermend schuim zorgt ervoor dat jouw uitrusting veilig van A naar B vervoerd kan worden.

MagicFX Power Shot II flightcase

€235,00

In deze flightcase van Magic FX is plaats voor 4x de Power Shot II; de vernieuwde versie van de welbekende Power Shot. Jouw apparaten en toebehoren zijn netjes beschermd door deze kunststof case en het op maat gemaakte schuim.

MagicFX FX-Switchpack II flightcase

€235,00

Deze degelijke koffer van MagicFX zorgt ervoor dat je jouw apparatuur veilig van A naar B kunt vervoeren. Het schuim is op maat gemaakt voor 2x FX-Switchpack II en is voorzien van een extra vak voor kabels of andere toebehoren.

MagicFX CO2 Gun II flightcase

€239,00

Deze flightcase van MagicFX is speciaal ontworpen om de CO2 Gun II stevig op te bergen en te vervoeren. Door de perfecte pasvorm zit jouw CO2 Gun II ingesloten. Boven het schuim is bovendien nog ruimte om een slang op te bergen.

MagicFX CO2 Pistol flightcase

€225,00

Als je jouw kostbare product veilig wilt opbergen en vervoeren dan is een flightcase een uitkomst. Deze flightcase van MagicFX is speciaal ontworpen voor hun CO2 Pistol. Het op maat gemaakte schuim sluit jouw CO2 Pistol mooi in.

MagicFX Confetti Pistol flightcase

€225,00

Goede bescherming is gegarandeerd met deze flightcase van MagicFX. De koffer van stevig kunststof is speciaal ontworpen voor hun MagicFX Confetti Pistol; het op maat gemaakte schuim bevat ook een extra vak voor kabels.