Special effect flightcase

Ben jij regelmatig onderweg met licht- en geluidsapparatuur, dan kunnen special effects, zoals CO2, confetti, rook, vlammen en sparkels uiteraard niet meer ontbreken in een wereld waarin bezoekers op hun wenken bediend worden en een spectaculair en uitbundige show verwachten die vol staat met diverse show elementen. Om de special effects veilig en goed beschermd te kunnen vervoeren, zijn specifieke flightcases ontwikkeld voor verschillende type apparaten. Denk hierbij aan diverse guns, jets, hazers en controllers. Flightcases voor al je special effects koop je eenvoudig en snel bij Fritz-Events en al onze producten zijn daarnaast scherp geprijsd!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €450
Merken
Confetti Gun flightcase
€ 285,00
CO2 Jet flightcase
€ 240,00
Power Shot flightcase
€ 240,00
CO2 Pistol flightcase
€ 275,00
Power Shot II flightcase
€ 279,00
CO2 Jet II flightcase
€ 279,00
CO2 Gun II flightcase
€ 289,00
UCA-SHOT1 Flightcase voor 8x FX Shot en 2 baseplates
€ 309,85
Case voor Deejay Shotgun confettishooter
€ 240,00
CO2Launcher flightcase
€ 449,00
Unique 2 en 2.1 flightcase
€ 399,00

Special effects flightcases en meer

Bij ons vind je een breed assortiment aan flightcases in diverse typen en maten. Voor alle opslag en transport op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn wij dé specialist op het gebied van evenement apparatuur. Wij beschikken over de kennis en ervaring om je op dit gebied een eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Naast de opslag en transport van special effect, kun je bij ons ook je benodigde special effects inkopen, zodat alles gemakkelijk en snel onder één dak en tegen een scherpe prijs kan worden besteld en geleverd.

Flightcase specifiek ontwikkeld voor je special effects

Het is belangrijk tijdens transport dat je apparatuur geen bewegingsruimte krijgt. Doordat het schuimplastic in onze special effect flightcases exact zijn vormgegeven naar je specifieke apparaat, ben je verzekerd dat je special effects niet beschadigd raken en uiterst betrouwbaar vervoerd kunnen worden zonder stof-, water- of stootschade op te lopen. Grotere flightcases voor de opslag van meerdere special effects kunnen daarnaast gemakkelijk worden vervoerd door middel van wielen. Kleinere flightcases zijn voorzien van handgrepen om het transport niet alleen veilig maar ook comfortabel en snel mogelijk te maken.

Vragen of maatwerk special effect flightcase?

Bij vragen over je benodigde flightcase kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice en wij proberen je in alle tijden direct te kunnen helpen. Door onze goede klantenservice hoef je dan ook niet in de wacht te staan en door onze kennis en ervaring op het gebied van flightcases kunnen we je in iedere situatie helpen de juiste opslag en transport te vinden. Ook als het neerkomt om maatwerk flightcases kun je bij ons diverse flightcase onderdelen bestellen voor je specifieke maatwerk oplossing. Bestel je voor 18.00 uur, dan sturen wij je bestelling direct op (mits voorradig) en bij een bestelling boven de €75, - is verzending gratis!