Vierkant truss

Een vierkant truss wordt ingezet als ophangsysteem met een hoog draagvermogen voor de zwaardere licht- en geluidsinstallaties in feesttenten, op festivals en voor andere evenementen. De Showtec en Duratruss vierkant trussen in ons huidige aanbod zijn van uitstekende kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar. Vierkant trussen zijn de meest gebruikte ophangsystemen ter wereld en hebben een hoger draagvermogen dan de driehoek trussen. Wil je een compleet vierkant truss systeem kopen? Neem dan met ons contact op voor een scherpe offerte. Daarnaast bestel je truss onderdelen snel en voordelig online bij Fritz-Events.

... Lees meer

Vierkante truss beschikbaar in diverse typen

Door ons brede assortiment trussen hebben wij verschillende typen vierkant trussen. Zo hebben wij een groot aanbod van de volgende typen:

  • Showtec PQ30 (verenigbaar met Milos)
  • Showtec GQ30 (verenigbaar met Eurotruss)
  • Showtec FQ30 (verenigbaar met Prolyte)
  • Duratruss DT 34

Vierkante truss specificaties

Een vierkante truss is beschikbaar in zwarte en zilveren uitvoering. Hierbij heb je de keuze uit diverse maten tussen de 29 - 500 cm. Ook een vierkant truss baseplate, hoek en T-stuk vind je in diverse uitvoeringen binnen deze categorie. Zo heb je de keuze uit hoeken van 60, 90 en 120 graden.

Complete truss installatie of vragen over een onderdeel?

Bij Fritz-Events kun je terecht voor enkele onderdelen tot complete truss installaties. Hierbij geven wij graag eerlijk en deskundig advies die wij kunnen geven door onze jarenlange ervaring op het gebied van licht en geluid. Voor een scherpe offerte, vragen over een bestelling of over een truss onderdeel neem je contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag! Wil je een truss installatie direct online kopen, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur dan heb je de bestelling, mits voorradig, morgen al in huis!