Jackpluggen & chassisdelen

Monacor PG-313JG mini-jack kabeldeel female met schroefdraad

€9,95

Maak een verloopkabel voor een headset van onder andere Sennheiser met deze female 3,5mm jackplug met schroefdraad. Dit kabeldeel is stereo uitgevoerd, middels de schroefdraad zorg je voor een degelijke verbinding

Rean NYS234 PCB stereo jack chassisdeel

€2,95

Rean NYS234 PCB stereo jack chassisdeel met plastic behuizing. 3-Polige, zwarte uitvoering.

Monacor PG-313PG mini-jack kabeldeel met schroefdraad

€9,95

Deze mini-jack connector kan gebruikt worden voor mini-jack aansluitingen met schroefdraad. Geschikt voor bijvoorbeeld beltpacks van diverse merken.

Monacor PG-323PG mini-jack kabeldeel met schroefdraad

€8,95

Op zoek naar een nieuwe mini-jack connector met schroefdraad? Deze plug van Monacor kan gebruikt worden voor diverse merken beltpacks voor headsets en in-ears.

Procab VCJ2MX Mono Jack kabeldeel

€1,80

Dit mono Jack kabeldeel van het merk Procab is uitgevoerd in Nikkel. De VCJ2MX is geschikt voor een kabelinvoer van kabels met een diameter tussen de 4.0 en 7.0mm.

Procab VCJ3MX Stereo Jack kabeldeel

€1,85

De VCJ3MX is een stereo Jack kabeldeel van het merk Procab. Dit kabeldeel is nikkel uitgevoerd en geschikt voor een kabelinvoer van kabels met een diameter tussen de 4.0 en 7.0mm.

Procab VCJ3FX Stereo Jack female kabeldeel

€4,25

Op zoek naar een female Jack kabeldeel? De VCJ3FX van Procab is 3-polig uitgevoerd en geschikt voor een kabeldoorvoer van kabels met een diameter van 3.5 tot 8.0mm.

Procab VCJ3FP Jack chassisdeel

€3,85

De Procab VCJ3FP is een female Jack chassisdeel. Dit nikkel-kleurige chassisdeel heeft het D-size formaat waardoor hij eenvoudig is in te bouwen in 19" D-hole panelen.

Neutrik NP2X Mono jack kabeldeel

€2,85

Neutrik NP2X, mono jack plug. Dit is de standaard uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug. Zorg voor kwalitatieve connectors, zodat de kans op storing minimaal wordt.

Neutrik NP2X-BAG Mono jack kabeldeel zwart

€2,90

Neutrik NP2X-BAG, mono jack plug. Dit is de zwarte uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug. Zorg voor kwalitatieve connectors, zodat de kans op storing minimaal wordt.

Neutrik NP2X-B Mono jack kabeldeel zwart

€3,50

Neutrik NP2X-B, mono jack plug. Dit is de zwarte uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug met vergulde contacten. Zorg voor kwalitatieve connectors, zodat de kans op storing minimaal wordt.

Neutrik NP3X Stereo jack kabeldeel

€4,00

De Neutrik NP3X is een stereo jack kabeldeel. Neutrik is een topmerk dat we veel tegenkomen bij verhuurbedrijven, maar ook bij producten van andere merken.

Neutrik NP3X-BAG Stereo jack kabeldeel zwart

€4,05

Dit is een standaard Neutrik jack stereo kabeldeel, echter uitgevoerd in de kleur zwart. De metalen behuizing en hoge kwaliteit onderdelen zorgen ervoor dat deze pluggen jarenlang mee gaan.

Neutrik NP3X-B Stereo jack kabeldeel zwart

€4,80

Dit is een Neutrik stereo jack kabeldeel, uitgevoerd in de kleur zwart met vergulde contacten. De metalen behuizing en hoge kwaliteit onderdelen zorgen ervoor dat deze pluggen jarenlang mee gaan.

Neutrik NJ3FP6C Female jack chassisdeel

€5,50

De NJ3FP6C van Neutrik is een stereo female jack chassisdeel, voorzien van nette soldeeraansluitingen. Dit chassisdeel is geschikt voor zowel mono als stereo pluggen.

Neutrik NJ3FP6C-BAG Female jack chassisdeel zwart

€6,00

De NJ3FP6C-BAG van Neutrik is een stereo female jack chassisdeel, uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van nette soldeeraansluitingen. Dit chassisdeel is geschikt voor zowel mono als stereo pluggen.

Neutrik NJ3FP6C-B Female jack chassisdeel zwart

€6,60

De NJ3FP6C-B van Neutrik is een stereo female jack chassisdeel, uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van vergulde contacten. Aan de achterzijde zitten nette soldeeraansluitingen. Dit chassisdeel is geschikt voor zowel mono als stereo pluggen.

Neutrik NJ3FC6 Female jack kabeldeel

€6,75

De Neutrik NJ3FC6 is een stereo female jack connector, voorzien van nikkelen soldeercontacten. Neutrik staat bekend om zijn producten van hoogwaardige kwaliteit.

Neutrik NJ3FC6-BAG Female jack kabeldeel zwart

€6,80

De Neutrik NJ3FC6-BAG is een zwarte stereo female jack connector, voorzien van nikkelen soldeercontacten. Neutrik staat bekend om zijn producten van hoogwaardige kwaliteit.

Neutrik NTP3RC Mini jack kabeldeel stereo haaks

€3,25

De Neutrik NTP3RC is een mini-jack kabeldeel, in een haakse uitvoering. Ondanks het compacte formaat biedt deze plug een prima trekontlasting en is hij geschikt voor kabels van 2 tot 4.5mm. Voorzien van soldeercontacten.