Jackpluggen & chassisdelen

Procab VCJ2MX Mono Jack kabeldeel

€1,80

Dit mono Jack kabeldeel van het merk Procab is uitgevoerd in nikkel. De VCJ2MX is geschikt voor een kabelinvoer van kabels met een diameter tussen de 4.0 en 7.0mm.

Procab VCJ3MX Stereo Jack kabeldeel

€1,85

De VCJ3MX is een stereo Jack kabeldeel van het merk Procab. Dit kabeldeel is nikkel uitgevoerd en geschikt voor een kabelinvoer van kabels met een diameter tussen de 4.0 en 7.0mm.

Procab VCJ3FX Stereo Jack female kabeldeel

€4,25

Op zoek naar een female Jack kabeldeel? De VCJ3FX van Procab is 3-polig uitgevoerd en geschikt voor een kabeldoorvoer van kabels met een diameter van 3.5 tot 8.0mm.

Procab VCJ3FP Jack chassisdeel

€3,85

De Procab VCJ3FP is een female Jack chassisdeel. Dit nikkel-kleurige chassisdeel heeft het D-size formaat waardoor hij eenvoudig is in te bouwen in 19" D-hole panelen.

Neutrik NP2X Mono jack kabeldeel

€2,85

Neutrik NP2X, mono jack plug. Dit is de standaard uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug. Zorg voor kwalitatieve connectors, zodat de kans op storing minimaal wordt.

Neutrik NP2X-BAG Mono jack kabeldeel zwart

€2,90

Neutrik NP2X-BAG, mono jack plug. Dit is de zwarte uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug. Zorg voor kwalitatieve connectors, zodat de kans op storing minimaal wordt.

Neutrik NP2X-B Mono jack kabeldeel zwart

€3,50

Neutrik NP2X-B, mono jack plug. Dit is de zwarte uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug met vergulde contacten. Zorg voor kwalitatieve connectors, zodat de kans op storing minimaal wordt.

Neutrik NP3X Stereo jack kabeldeel

€3,95

De Neutrik NP3X is een stereo jack kabeldeel. Neutrik is een topmerk dat we veel tegenkomen bij verhuurbedrijven, maar ook bij producten van andere merken.

Neutrik NP3X-BAG Stereo jack kabeldeel zwart

€4,05

Deze NP3X-BAG is een standaard Neutrik jack stereo kabeldeel, echter uitgevoerd in de kleur zwart. De metalen behuizing en hoge kwaliteit onderdelen zorgen ervoor dat deze pluggen jarenlang mee gaan.

Neutrik NP3X-B Stereo jack kabeldeel zwart

€4,80

Dit is een NP3X-B Neutrik stereo jack kabeldeel, uitgevoerd in de kleur zwart met vergulde contacten. De metalen behuizing en hoge kwaliteit onderdelen zorgen ervoor dat deze pluggen jarenlang mee gaan.

Neutrik NJ3FP6C Female jack chassisdeel

€5,50

De NJ3FP6C van Neutrik is een stereo female jack chassisdeel, voorzien van nette soldeeraansluitingen. Dit chassisdeel is geschikt voor zowel mono als stereo pluggen.

Neutrik NJ3FC6 Female jack kabeldeel

€6,75

De Neutrik NJ3FC6 is een stereo female jack connector, voorzien van nikkelen soldeercontacten. Neutrik staat bekend om zijn producten van hoogwaardige kwaliteit.

Neutrik NJ3FP6C-BAG Female jack chassisdeel zwart

€6,00

De NJ3FP6C-BAG van Neutrik is een stereo female jack chassisdeel, uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van nette soldeeraansluitingen. Dit chassisdeel is geschikt voor zowel mono als stereo pluggen.

Neutrik NJ3FP6C-B Female jack chassisdeel zwart

€6,60

De NJ3FP6C-B van Neutrik is een stereo female jack chassisdeel, uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van vergulde contacten. Aan de achterzijde zitten nette soldeeraansluitingen. Dit chassisdeel is geschikt voor zowel mono als stereo pluggen.

Rean NYS2182 Mono jack chassisdeel

€1,25

De Rean NYS2182 is een mono jack chassisdeel, geschikt voor horizontale PCB montage. Je bevestigt hem door hem te solderen.

Neutrik NP2RX Mono jack kabeldeel haaks

€3,20

Dit is de Neutrik NP2RX, een haakse uitvoering van de bekende Neutrik Jack plug. Je soldeert hem eenvoudig aan een signaalkabel.

Neutrik NP2RX-B Mono jack kabeldeel haaks zwart

€3,60

Deze Neutrik NP2RX-B connector kenmerkt zich door zijn zwarte behuizing, in combinatie met vergulde contacten.

Neutrik NP3RX Stereo jack kabeldeel haaks

€5,45

Dit is de NP3RX, een haakse stereo jackplug van Neutrik. Uiteraard met de topkwaliteit zoals we dat van Neutrik kennen.

Neutrik NP3RX-BAG Stereo jack kabeldeel haaks zwart

€5,50

De Neutrik NP3RX-BAG is een haakse stereo jackplug, in een zwarte behuizing.

Switchcraft Mini-jack chassisdeel zwart

€19,95

Voor vrijwel elke connector is een inbouw chassisdeel verkrijgbaar. Is het niet van Neutrik, dan is het wel van het Amerikaanse Switchcraft. Dit mini-jack chassisdeel heeft een standaard D-size afmeting.