Overige statieven

K&M 16090 Hoofdtelefoon houder

€15,40

Deze hoofdtelefoonhouder van K&M heeft ruimte voor twee standaard hoofdtelefoons. Door de uitsparing aan de voorkant kunnen er ook twee in-ear headphones aan gehangen worden.

Adam Hall Bekerhouder voor microfoonstatief

€6,30

Als muzikant kun je niet altijd je glas of beker overal neerzetten. Met deze Adam Hall SDH1 bekerhouder plaats je je glas gewoon op een microfoonstatief.

K&M 16022 Universele drankhouder

€16,60

Deze K&M 16022 drankhouder is geschikt voor bevestiging aan elk partituur-, microfoon- en instrumentstatief met een buisdiameter tot 30mm. Je kunt er flessen, glazen en bekers in kwijt tot een maximum diameter van 95mm.

K&M 16020 bekerhouder metaal

€10,95

Met de 16020 König en Meyer bekerhouder heb je jouw glas, flesje of beker altijd bij de hand. De houder is geschikt voor bekers of flesjes met een maximale diameter van 85mm.

Gravity LS Varipole 01B Telescopische buis

€69,00

Deze Gravity paal heeft een lengte van 210cm, maar kun je eenvoudig verlengen tot wel 370cm. De onder- en bovenzijde zijn voorzien van een beschermende voet. Zo kun je de paal klemmen tussen de vloer en plafond en er vervolgens iets aan hangen.

Gravity HPHMS 01 B hoofdtelefoon statiefbeugel

€7,20

Plaats de Gravity HPHMS 01 B aan je microfoonstatief zodat je je hoofdtelefoon altijd veilig kunt ophangen. Hiermee voorkom je dat je hoofdtelefoon op de grond valt en kapot gaat.

Gravity SA6131B Flexibele tabletop monitorsteun

€79,00

Met de Gravity SA6131B Flexibele tabletop monitorsteun beweeg je je beeldscherm naar elke positie die je maar wilt. Hij is geschikt voor schermen van 13 tot 27 inch en maximaal 9kg.

Native Instruments Kontrol X1, Z1 en F1 standaard

€49,00

Deze Native-Instruments standaard is speciaal ontworpen voor de Kontrol X1, Z1 en F1 controllers.

Adam Hall SCS19 kabelhouder muurbeugel

€15,95

In de studio of bij je flightcases kunnen kabels nog wel eens rondslingeren. Met deze Adam Hall SCS19 muurbeugel kun je alle kabels met een diameter tussen de 4 en 11mm ophangen.

Adam Hall SMS14 Pro Universele tablethouder

€31,95

De Adam Hall SMS14 Pro is een universele tablethouder die zowel horizontaal als verticaal bevestigd kan worden aan een standaard microfoonstatief.

DAP iPad houder voor microfoonstatieven

€27,90

Bladmuziek is verleden tijd. Steeds meer muzikanten nemen hun iPad mee naar hun optredens. Deze DAP iPad houder bevestig je aan je microfoonstatief.

Adam Hall Hoofdtelefoonhouder

€8,95

Hang je hoofdtelefoon altijd op een vaste plek in je huis, studio of on-the-road met deze Adam Hall hoofdtelefoonhouder.

DAP Aerobic beltpackhouder voor heup

€12,30

Met deze beltpackhouder van DAP bevestig je gemakkelijk een beltpack aan je heup. Hij is ideaal voor gebruik tijdens bijvoorbeeld aerobic-oefeningen.

DAP Aerobic beltpackhouder voor arm

€10,40

Met deze beltpackhouder van DAP bevestig je gemakkelijk een beltpack aan je arm. Hij is ideaal voor gebruik tijdens bijvoorbeeld aerobic-oefeningen.

DAP Koptelefoon houder

€4,90

Monteer deze klem aan je microfoonstatief, zo voorkom je het rondslingeren van je hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon houder past op vrijwel alle microfoonstatieven.

DAP Multifunctionele tablet houder

€22,50

In deze multifunctionele tablethouder passen diverse tablets met een afmeting tussen de 6 en 10 inch. De zware voet zorgt ervoor dat de standaard niet zomaar kan omvallen.

DAP Portofoon houder

€2,40

Weet je niet waar je de portofoon moet laten? Maak dan gebruik van de DAP portofoon houder. De houder is van sterk Nylon materiaal gemaakt en houdt de portofoon goed op zijn plek.

K&M 16085 Hoofdtelefoon houder met tafelklem

€26,00

Deze 16085 hoofdtelefoonhouder van König & Meyer kan tot twee standaard hoofdtelefoons houden. Door de klem kan deze ook aan een tafel bevestigd worden.

K&M 16080 hoofdtelefoon houder

€12,90

Deze hoofdtelefoonhouder van K&M heeft ruimte voor twee standaard hoofdtelefoons. Door de uitsparing aan de voorkant kunnen er ook twee in-ear headphones aan gehangen worden.

Gravity HPHTT01B hoofdtelefoonhouder voor op tafel

€19,90

Aan deze Gravity HPHTT01B hoofdtelefoonhouder voor op tafel kun je twee koptelefoons of headsets ophangen. Hij is voorzien van twee handige kabelgleuven.