Podiumdeel accessoires

Bütec Kunststof podiumclip

€4,95

Deze kunststof clip zit vaak al standaard op het podiumdeel, heb je ze niet of is deze afgebroken? Dan is los je het probleem op met deze nieuwe kunststof podiumclip. Geschikt voor Bütec en enkele andere merken.

Prolyte Stagedex Deck aan Deck klem

€14,95

Om de Prolyte Stagedex podiumdelen op een veilige en stevige manier aan elkaar te koppelen kun je deze klemmen gebruiken. Met deze deck aan deck klemmen klem je eenvoudig de profielen van de podiumdelen vast, zo wordt het podium één groot geheel.

Prolyte Stagedex Leveller

€1,55

Plaats deze Prolyte Stagedex Leveller in het profiel van de Stagedex podiumdelen. Dit blokje zorgt ervoor dat de podiumdelen op een gelijke hoogte komen te liggen, zo voorkom je ongelukken door oneffenheden in het podium.

Prolyte Stagedex verbinding voor 2 poten

€15,25

Podiumdelen worden vaak aan elkaar bevestigd met de randen van het podium. Dit kan echter niet als de delen wel naast elkaar, maar niet op gelijke hoogte staan. Bij Stagedex hebben ze daarom deze pootklemmen ontworpen.

Prolyte Stagedex verbinding voor 4 poten

€39,50

Podiumdelen worden vaak aan elkaar bevestigd door de randen van het podium in elkaar te hangen of te klikken. Dit kan echter niet als de delen wel naast elkaar staan, maar niet op gelijke hoogte. Bij Stagedex hebben ze daarom deze pootklemm ontwikkel...

Bütec Wielen voor transport podiumdelen

€210,00

Gebruik een podiumdeel als transportkar voor podiumdelen of andere voorwerpen. Deze 4 wielen zijn eenvoudig in de houders voor de poten te plaatsen zodat je een verrijdbaar podiumelement krijgt.

Bütec Kunststof klem voor podiumdelen

€17,50

Met deze kunststof klem bevestig je eenvoudig 2 podiumdelen aan elkaar zodat het één geheel vormt. Deze klem past op vele merken podiumdelen zoals Bütec, 2M en Prolyte.

Bütec Zinken klem voor podiumdelen

€25,00

Met deze klem koppel je podiumdelen aan elkaar om hoogteverschillen of een wiebelend podium te voorkomen. Dit deel is gemaakt van gegoten zink en is eenvoudig te bevestigen.

Bütec Klem voor 2 poten type B

€23,50

Maak je podium stabieler met deze Bütec klem voor podiumdelen. Met de klem koppel je eenvoudig 2 podiumpoten aan elkaar zodat dit een geheel vormt, dit zorgt voor een stabiel podium dat niet wiebelt.

Bütec Klem voor 2 poten type A

€23,50

Een onstabiel podium zorgt voor ongelukken, koppel daarom de podiumpoten aan elkaar met deze klem. De klem is geschikt om 2 poten van 50x50mm aan elkaar te bevestigen.

Bütec Klem voor 4 poten type B

€40,00

Deze Bütec klem is geschikt om 4 poten van 50x50mm aan elkaar te bevestigen zodat dit een stabiel geheel vormt. Zo creëer je eenvoudig met meerdere podiumdelen één groot podium.

Bütec Klem voor 4 poten type A

€40,00

Een stabiel podium is van groot belang, voornamelijk voor de veiligheid. Met deze klem koppel je eenvoudig 4 poten van 5x5cm aan elkaar, zo maak je van 4 poten een groot stevig geheel.

Bütec Klem voor 4 poten type D

€42,00

Met deze klem maak je eenvoudig 4 poten aan elkaar zodat het podium zich tot één geheel vormt. Zo creëer je eenvoudig een stabiel podium dat niet wiebelt. De klem is voor poten van 55x 55mm.

Showtec Spider Stage podiumklem

€7,40

Met de Showtec Spider Stage podiumklem koppel je eenvoudig twee podiumdelen aan elkaar, zo zorg je voor één geheel waardoor het podium stabieler staat en minder snel kan verschuiven.

Showtec Spider Stage assembly insert

€4,80

Deze insert is geschikt voor de Spider Stage-serie van Showtec. Hij heeft een M8 afmeting en is zilver van kleur. Je kunt hem simpelweg in de railing van het podiumdeel schuiven.

Showtec Spider Stage Self-leveling insert

€2,40

Met dit blokje zorg je ervoor dat alle podiumdelen netjes op dezelfde hoogte komen te liggen. Zo creëer je een vlak en stabiel podium.

Showtec Spider Stage railing klem

€19,95

Met deze klem monteer je eenvoudig een railing aan de Showtec Spider Stage podiumdelen. Deze klem is gemakkelijk te monteren en demonteren zonder enig gereedschap te gebruiken.

Admiral Klittenband 25m x20mm grijs

€23,50

Maak je gebruik van een podiumrok met klittenband? Deze rol grijze klittenband is perfect voor bevestiging aan podiumdelen. Het betreft hier dan ook het haakdeel van het klittenband.

Admiral Klittenband 6m x20mm zelfklevend grijs

€9,90

Maak je gebruik van een podiumrok met klittenband? Deze rol grijze klittenband is perfect voor bevestiging op een podiumdeel, om hier vervolgens een podiumrok aan te kunnen hangen. Dankzij de afmeting van 6m past hij precies om een 2x1m podiumdeel.

Admiral Klittenband 25m x20mm zwart

€14,95

Maak je gebruik van een podiumrok met klittenband? Deze rol klittenband is perfect voor bevestiging aan podiumrokken. Het betreft hier dan ook het lusdeel van het klittenband. Het haakdeel zien we vaak terug op de rand van podiumdelen.