Gehoorbescherming

Alpine PartyPlug gehoorbescherming oordoppen transparant

€12,50

Ze vallen nauwelijks op maar deze transparante PartyPlug oordoppen van Alpine beschermen je gehoor optimaal tegen harde muziek. De gehoorbescherming voorkomt de vervelende piep in je oren terwijl muziek goed hoorbaar blijft.

Alpine MusicSafe Pro gehoorbescherming oordoppen zwart

€24,15

Filter harde muziek en bescherm je gehoor. Met de Alpine MusicSafe Pro oordoppen geniet je nog steeds optimaal van muziek tijdens festivals en concerten. Het is de perfecte gehoorbescherming voor muzikanten.

Alpine MusicSafe Pro gehoorbescherming oordoppen transparant

€26,00

Met de MusicSafe Pro gehoorbescherming oordoppen transparant wissel je eenvoudig tussen drie verschillende dempingfilters! Dit zorgt voor een lage, gemiddelde of hoge demping.

Alpine PartyPlug gehoorbescherming oordoppen zwart

€12,95

Met de zwarte PartyPlug gehoorbescherming oordoppen van Alpine bescherm je jouw oren tijdens het luisteren naar muziek op concerten en festivals. Toch kun je omstanders nog prima verstaan!

Alpine PartyPlug gehoorbescherming oordoppen grijs

€12,95

Op zoek naar grijze PartyPlugs? Deze oordopjes van Alpine laten je optimaal genieten van muziek, zonder dat je gehoor beschadigd raakt.

Alpine PartyPlug gehoorbescherming oordoppen wit

€12,95

Je gehoor beschermen met oordoppen tegen te harde muziek? De Alpine PartyPlug beschermt maar laat je maximaal genieten van muziek op festivals en tijdens concerten. Deze versie is wit.

Alpine Muffy Baby gehoorbescherming oorkap blauw

€28,00

Met de Alpine Muffy Baby zorg je ervoor dat jouw jongste telg geen gehoorbeschadiging oploopt. De oorkap met hoofdband in het blauw-wit beschermt de oren van een baby tegen harde muziek en geluid.

Alpine MusicSafe Classic gehoorbescherming oordoppen wit

€16,70

Bescherm je oren goed met deze MusicSafe Classic gehoorbescherming oordoppen van Alpine! Wissel eenvoudig tussen twee verschillende dempingfilters voor normale en hoge bescherming. Uitstekend geschikt voor muzikanten.

Alpine Muffy Baby gehoorbescherming oorkap zwart

€26,00

De Muffy Baby oorkap van Alpine is dé perfecte gehoorbescherming voor jonge kids. Hij draagt comfortabel, de baby voelt geen druk op het hoofd en uiteraard beschermt hij optimaal tegen harde muziek en lawaai.

Alpine Muffy Baby gehoorbescherming oorkap roze

€28,00

De oren van jouw baby of peuter beschermen gaat perfect met de Muffy Baby oorkap van Alpine. De gehoorbescherming behoedt jouw telg voor beschadiging aan het gehoor. Dit is de versie met een roze hoofdband.

Alpine Muffy gehoorbescherming oorkap voor kinderen blauw

€20,90

Met de Muffy oorkap blauw van Alpine kun je jouw kinderen op een stijlvolle manier beschermen tegen herrie. De gehoorbescherming dempt maar liefst 25dB en voorkomt oorschade tijdens bijvoorbeeld harde muziek, feesten en vuurwerk.

Alpine Muffy gehoorbescherming oorkap voor kinderen zwart

€22,95

De Alpine Muffy oorkap is dé manier om het gehoor van kinderen te beschermen in omgevingen waar veel lawaai is. Ook helpt hij kids die moeite hebben met zich concentreren. De aanbevolen leeftijd van de oorkap is 2 jaar.

Alpine Muffy gehoorbescherming oorkap voor kinderen roze

€20,90

De Alpine Muffy oorkap roze is een stijlvol vormgegeven gehoorbescherming voor kinderen die van roze houden. Hij beschermt kids tegen lawaai zoals harde muziek, maar bevordert ook de concentratie in rumoerige omgevingen.

Alpine Muffy gehoorbescherming oorkap voor kinderen geel

€22,95

Met deze Muffy oorkap van Alpine weet je zeker dat jouw kind de gehoorbescherming ook gaat dragen. Hij is namelijk in geel uitgevoerd, met een smiley! Veel vrolijker wordt het niet. Uiteraard beschermt hij de oren optimaal.

Alpine Muffy gehoorbescherming oorkap voor kinderen wit

€20,90

De Alpine Muffy oorkap doet twee belangrijke dingen: beschermen van de oren en zorgen dat kinderen zich beter kunnen concentreren. De gehoorbescherming is geschikt voor kids vanaf 2 jaar en gaat jaren mee.

Alpine Pluggies Kids oordoppen voor kinderen

€9,95

De Alpine Pluggies Kids zijn oordoppen die speciaal gemaakt voor gehoorbescherming van kinderen. Ze voorkomen gehoorbeschadiging en verhogen de concentratie. Ook geschikt voor volwassenen met kleine gehoorgang!

Alpine Plug&Go gehoorbescherming oordoppen

€8,95

De Alpine Plug&Go oordoppen zijn uitstekend te gebruiken tijdens het slapen, muziek luisteren en maken, studeren en motorrijden. De gehoorbescherming is zacht en zit fijn in je oor. Ze zijn gemakkelijk in te brengen door de ronde kop.