DJ Speler Decksaver

Een DJ speler, bedekt met een laagje stof, ziet er niet alleen snel verouderd uit, ook gaat stof niet goed samen met elektronica. Bedenk ook eens wat er kan gebeuren als de inhoud van een rondslingerend biertje op je multispeler terechtkomt zonder een passende stofkap van Decksaver. Voor een duurzaam gebruik van je DJ speler koop je een decksaver stofkap bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen en snelle levering. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €50
Merken
Stofkap voor Pioneer CDJ-3000
€ 49,00

Breed assortiment stofkappen voor DJ spelers

Voor vrijwel alle bekende merken DJ spelers, zoals Pioneer, Denon, Vestax, Allen & Heath, Reloop en Native Instruments, zijn er wel covers te verkrijgen bij Fritz-Events. Met een passende stofkap hebben stof, rook en vloeistoffen geen kans.

Veiligheid van DJ speler stofkappen door Decksaver

Stofkappen van het merk Decksaver zijn zo goed als onverwoestbaar. Het is dan ook niet verrassend dat vele covers in ons assortiment van deze fabrikant zijn. Polycarbonaat is het soort plastic waar de meeste van gemaakt zijn. Dit is zo sterk, dat het zelfs niet kapot gaat als je er op staat te springen.

Behoefte aan advies over DJ speler stofkappen?

Wil je graag een offerte of kun je de stofkap voor jouw apparaat niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag met het geven van eerlijk en deskundig advies. Naast onze uitstekende service leveren wij erg snel. Bestel je bijvoorbeeld vóór 18 uur vandaag, dan heb je je bestelling, mits voorradig, morgen al in huis!