DJ Gear

Assortiment DJ Gear

Bij Fritz-Events bieden we een ruim assortiment aan DJ Gear. Bijvoorbeeld de steeds populairder wordende controllers. Er zijn controllers die ook stand-alone gebruikt kunnen worden. Dit wil zeggen dat ze niet persé aan een computer gekoppeld hoeven zijn, maar aan een USB-stick voldoende hebben. Maar er zijn ook USB of Midi controllers. Deze moeten gekoppeld zijn aan software zoals Rekordbox en bedienen dan eigenlijk die software voor je computer. 

Maar we hebben ook losse Dj Mixers en Table-top spelers, zoals bijvoorbeeld een welbekende nexus2 set van Pioneer. Hier kun je CD, DVD, SD, en USB mee afspelen, maar je kan hem ook aan Rekordbox linken op je computer. Zo wordt je pc of laptop de muziekbibliotheek en kun je gewoon draaien zoals je gewend bent. Vanaf de Pioneer CDJ-2000nexus kunnen alle spelers en controllers van Pioneer verbonden worden met elkaar en met Rekordbox. 

Onder andere vind je bij ons ook 19 inch spelers om in te bouwen, draaitafels voor LP-platen, monitoren en dj meubels, maar ook effecten en samplers en het onmisbare voor iedere dj; een hoofdtelefoon! Bij ons vind je koptelefoons zoals Pioneer, Shure en Sennheiser. Bij een koptelefoon is het zeer belangrijk dat jij als gebruiker hem fijn vind. Jij moet er mee overweg kunnen en er goed muziek op kunnen luisteren. En daarom bieden wij voor ieder wat wils. 

DJ Gear met de service van Fritz-Events

Als je nieuwe DJ gear wil kopen, verwacht je natuurlijk dat daar een goede service bij zit. En dat is bij ons zeker het geval! Wij werken met passie voor het vak en de klant staat altijd op de eerste plaats. Wij kunnen vakkundig advies geven over welke DJ Gear jij het beste kunt bestellen. Je bent ook altijd welkom in de showroom, waar we altijd demo modellen hebben staan. Je kan ze dus bij ons proberen!

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met de klantenservice! We staan altijd voor je klaar en helpen je graag! Koop vandaag nog jouw DJ Gear bij Fritz-Events!