DJ Gear

Bij ons vind je een breed assortiment aan DJ Gear. Ben je een doorgewinterde dj of begin je net met draaien op je zolderkamertje? Voor iedere dj hebben wij alles in huis om gave gigs mee te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan dj controllers, mixers, tabletops, hoofdtelefoons en speakers. Voor eerlijk en deskundig advies kun je ons altijd raadplegen voor het maken van de juiste aankoopbeslissingen. Wij zijn namelijk ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van dj apparatuur en kunnen je alles vertellen over instapmodellen zoals de Pioneer DDJ-200 controller, tot de populairste Pioneer CDJ-3000 Pro-DJ mediaplayer. Bij Fritz-Events zit je goed, en draai je nog beter!

... Lees meer

Dj gear: van onderdeel tot complete set

In deze categorie vind je alle denkbare apparaten die specifiek zijn bedoeld voor dj's, van complete sets tot specifieke dj onderdelen. Mocht je dj gear vervolgens veilig en snel willen kunnen vervoeren, kies dan ook gelijk een flightcase uit die speciaal ontworpen is voor jouw controller, tabletop of draaitafel.

Pioneer DJ: meest populaire merk voor dj gear

Momenteel vind je Pioneer sets op ieder groot evenement. Door de enorme populariteit van het merk verhuren licht- en geluidsbedrijven dan ook bijna uitsluitend Pioneer DJ als het gaat om dj apparatuur. Een goede tweede op het gebied van dj gear is Denon. Dit merk is de laatste jaren hard bezig met een opmars. De apparatuur van Denon zijn over het algemeen goedkoper, maar verliezen sneller hun waarde ten opzichte van Pioneer DJ apparatuur.

DJ Gear met de service van Fritz-Events

Als je nieuwe dj apparatuur wilt kopen, verwacht je natuurlijk dat daar een goede service bij zit. En dat is bij ons zeker het geval! Wij werken met passie voor het vak en de klant staat altijd op de eerste plaats. Wij kunnen vakkundig advies geven over welke dj gear jij het beste kunt bestellen. Je bent ook altijd welkom in de showroom, waar we altijd demo modellen hebben staan. Voor technische- en andere vragen omtrent je gekochte product kun je vervolgens altijd nog contact opnemen met onze klantenservice.