Overige tape

Deltec Dubbelzijdige expo tape 25mm 25m blauw

€5,95

Deze Deltec tape is ideaal voor het plakken van tapijttegels op beurzen en dergelijke, de tape plakt goed maar is ook weer eenvoudig te verwijderen.

Adam Hall Veiligheidstape 100mm 33m zwart-geel

€9,25

Met deze Adam Hall 58033E veiligheidstape zorg je voor een perfecte markering bij opstapjes of plekken waar iemand zijn hoofd kan stoten. Zo voorkom je ongelukken door een eenvoudig stukje gaffa tape.

Deltec Dubbelzijdige expo tape 50mm 25m geel

€9,95

Deze Deltec tape is ideaal voor het plakken van tapijttegels op beurzen en dergelijke, de tape plakt goed maar is ook weer eenvoudig te verwijderen.

Deltec Dubbelzijdige expo tape 12mm 25m geel

€3,25

Deze Deltec tape is ideaal voor het plakken van tapijttegels op beurzen en dergelijke, de tape plakt goed maar is ook weer eenvoudig te verwijderen.

Adam Hall Papieren maskeringstape geel 25mm x 50m

€2,25

Deze tape van het Duitse merk Adam Hall heeft een breedte van 25mm en is ideaal als schilderstape. Daarnaast prima bruikbaar om een locatie te markeren of om een kabel of podiumdoeken te bundelen.

Adam Hall Papieren maskeringstape geel 19mm x 50m

€1,75

Deze Adam Hall Papieren maskeringstape is geschikt voor vele toepassingen, hij is te gebruiken als schilderstape maar ook is hij ideaal om kabels te bundelen of dingen te markeren.

Adam Hall Anti-slip tape transparant 50mm x 18m

€49,00

Deze tape is ideaal om een glad afstapje of traptrede veiliger te maken zonder dat het opvalt dat er iets op geplakt is, deze tape is namelijk transparant en voorzien van een anti-slip toplaag.

Adam Hall Textiel tape zwart 50mm x 50m

€37,50

Deze Adam Hall Textiel tape is ideaal om stof aan elkaar te plakken, zo kun je hiermee bijvoorbeeld een podiumrok aan elkaar tapen. Maar ook is deze textieltape ideaal om een scheur in een backdrop af te plakken.

Adam Hall Glow in the dark tape 25mm x 10m

€34,00

Deze Adam Hall Glow in the dark tape is geschikt als decoratie, maar ook als waarschuwing. Nadat de tape 30 minuten vol in het licht heeft gestaan, kan deze tot maximaal 10 uur lang oplichten.

Adam Hall Waarschuwingstape zwart/geel 50mm x 25m

€15,00

Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Deze tape waarschuwt je door zijn opvallende kleur, zo voorkom je ongelukken bij bijvoorbeeld een afstapje. Op deze tape rol zit 25 meter tape van 50mm breed in de kleuren zwart en geel.

Adam Hall Anti-slip tape geel/zwart 50mm x 18m

€35,00

Voorkom ongelukken door uitglijden op een gladde vloer, afstapje of trap met deze Adam Hall anti-slip tape. De tape is warmte, UV en water-bestendig en is dan ook geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Adam Hall Anti-slip tape zwart 50mm x 18m

€29,95

Met deze Adam Hall anti-slip tape voorkom je ongevallen. Deze tape is namelijk voorzien van een anti-slip toplaag waardoor je extra grip creëert op bijvoorbeeld een traptrede. De tape is 50mm breed.

Adam Hall Veiligheidstape Glow in the dark 50mm x 18m

€85,00

Moet je iets in het donker goed op laten vallen? Gebruik dan deze Adam Hall Glow in the dark tape.

Adam Hall Dubbelzijdig klevende tape transparant 50mm x 50m

€13,95

Plak posters of foto's stevig op met deze Adam Hall dubbelzijdige tape. Deze tape is gemaakt glasvezel en zorgt voor een stevige verbinding met beide oppervlaktes.

Adam Hall Doek tapijt tape dubbelzijdig klevend wit 50mm x 25m

€15,50

Gebruik je taptijtegels op een podium en verschuiven deze telkens? Dit voorkom je eenvoudig met deze Adam Hall dubbelzijdige witte tapijttape.

Adam Hall Papieren maskeringstape geel 50mm x 50m

€3,95

Deze Adam Hall papieren maskeringstape is ideaal voor het afplakken van materialen bij het schilderen, zoals bij het opnieuw coaten van een luidsprekerkast.

Adam Hall Tunnel Tape zwart 150mm x 15m

€39,95

Voorkom ongelukken door kabels af te plakken met deze Adam Hall tunneltape. Ideaal voor het afplakken van kabels op een plek waar mensen lopen.

Adam Hall Tunnel Tape zwart/geel 150mm x 15m

€39,95

Moet je met een kabel een pad oversteken? Gebruik dan deze Adam Hall tunneltape om struikelgevaar te voorkomen. De kleuren zwart en geel zorgen ervoor dat het extra goed opvalt.

Admiral Scheurdoek tape 12mm 25m

€2,95

Deze tape is geschikt voor het bevestigen van het Admiral scheurdoek op de rand van een podium. De tape zit muurvast, maar kan toch zonder resten van het podium worden gehaald indien nodig.

Showtec Vloer-markeringstape 50mm rood-wit

€6,50

Deze tape kennen we vooral als lint voor het afzetten van gebieden en terreinen bij evenementen of calamiteiten. Dit is echter de tape versie, handig om bijvoorbeeld vloeren te markeren. 50mm breed en 33m lang lang.

In deze categorie staan diverse soorten tapes. Denk hierbij aan balletvloertape of tape die gebruikt wordt voor het markeren van gedeeltes op een vloer of muur.