LED strip & lichtslang

Wil je een café, zaal, discotheek of werkplek gezellig aankleden met sfeerverlichting? LED Strips en lichtslangen zijn goedkope oplossingen om snel veel sfeer te kunnen creëren. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt doordat ze spatwaterdicht zijn. Door de meegeleverde afstandsbediening kun je ze daarnaast gemakkelijk in- en uitschakelen of voorzien van één van de vele kleurinstellingen en kleurprogramma’s. Als je gaat voor kwaliteit en degelijkheid, dan koop je LED strips & lichtslangen bij Fritz-Events. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur beschikbare sfeerverlichting, dan heb je die morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €950
Merken
Flexstrip Set 5 meter RGB LED-strip + controller
€ 19,85
ALU-CORNER-15mm aluminium LED-strip hoekprofiel
€ 25,90
LED lichtslang 5m rood
€ 24,95
LED lichtslang 5m geel
€ 24,95
LED lichtslang 5m blauw
€ 24,95
Festoonlight Q4 string prikkabel
€ 435,00
LED Octostrip set mk2 50cm
€ 909,00

LED strip onderdelen

Niet alleen hebben wij LED strips en lichtslangen in ons huidige assortiment. Ook zit je hier goed indien je op zoek bent naar een LED lichtslangen koppelset, aluminium LED-strip hoekprofiel en LED strip tape. Zit je gewenste product er niet tussen, neem dan met ons contact op.

LED strips & lichtslangen van betrouwbare merken

Ben jij voor duurzaamheid en wil je niet ieder jaar verlichting opnieuw moeten kopen door defecten? Wij hebben ons aanbod zorgvuldig geselecteerd en bieden daardoor hoogwaardige producten aan van betrouwbare merken zoals: Showtec, JB Systems, Eurolite en Beamz. Wij hebben de meest gebruikelijke sets geselecteerd van 3 en 5 meter lang.

Behoefte aan eerlijk en deskundig advies?

Zit je met een vraag over een product of bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn namelijk al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van licht. Ook kun je op bezoek komen in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Wil je bijvoorbeeld inspiratie opdoen of producten uittesten, dan is onze showroom hier uitermate geschikt voor. Koop je toch liever online, dan hebben wij goede voorwaarden, service en leveren wij snel.