Laptopstandaards

K&M 12180 Laptop standaard

€65,00

Dat de ene laptopstandaard de andere niet is bewijst K&M wel met deze oerdegelijke 12180 standaard. Hij is in 5 standen te kantelen tot een maximum van 33 graden. Zowel de onderkant als het bovenvlak zijn voorzien van rubberen deeltjes.

K&M 12152 Muisplateau met muismat

€35,00

Dit plateau is geschikt voor diverse statieven met een buisdiameter tot 30mm. Hij is gemaakt van staal en wordt geleverd met mooie K&M muismat.

K&M 12155 Laptop statief

€58,00

Zet je laptop op de juiste hoogte met dit laptop statief van het Duitse topmerk K&M. Hij is in hoogte verstelbaar van 780 tot 1290mm hoogte. De driepoot heeft een vloeroppervlak van 700mm waardoor je laptop altijd stevig op dit statief zal staan.

K&M 12150 Laptop statief met muisplateau

€109,00

De K&M 12150 is een laptopstatief van het Duitse topmerk. Hij is voorzien van 2 plateaus, waarvan de ene dient voor de laptop en de andere voor de muis. Beiden kunnen eenvoudig worden verwijderd waardoor je een compact statief overhoudt.

Adam Hall Laptop standaard met klemmen

€24,50

Deze laptopstandaard van Adam Hall is ontworpen om vast te klemmen op een tafel of blad.

Adam Hall Laptop standaard

€16,90

Simpele laptopstandaard van Adam Hall, geschikt voor alle laptops met een formaat tussen 12 inch en 17 inch.

Adam Hall Laptop Stand Tray extra verdieping

€12,60

Extra verdieping voor de Adam Hall SLT001 laptopstandaard. Erg handig om bijvoorbeeld een USB-interface of voeding op te plaatsen.

Adam Hall Laptop standaard wit

€17,60

Simpele witte laptopstandaard van Adam Hall, geschikt voor alle laptops met een formaat tussen 12 inch en 17 inch.

Adam Hall Laptop standaard met klemmen wit

€25,50

Deze witte laptopstandaard van Adam Hall is ontworpen om vast te klemmen op een tafel of blad.

Adam Hall Laptop statief

€31,85

Adam Hall laptopstatief met een maximale hoogte van 135cm. Het blad is in graden te verstellen.

Adam Hall Opvouwbare laptop standaard met plateau zwart

€54,00

Opvouwbare laptopstandaard van Adam Hall voorzien van een extra plateau. Verkrijgbaar in zwart en zilver, dit is de zwarte versie.

Adam Hall Opvouwbare laptop standaard met plateau zilver

€54,00

Opvouwbare laptopstandaard van Adam Hall voorzien van een extra plateau. Verkrijgbaar in zwart en zilver, dit is de zilveren versie.

Gravity LTS01B Opvouwbare laptop standaard

€67,00

Deze opvouwbare laptop standaard van Gravity is goed doordacht. Hij is niet alleen geschikt voor laptops van 12 inch tot 17 inch, ook controllers zoals de Launchpad, Maschine of Push 2 kunnen hier prima op staan.

DAP Laptop stand

€24,00

Plaats je laptop op de DAP laptop stand voor een ideale hoogte. Ideaal om de laptop boven draaitafels of andere apparatuur te plaatsen om ruimte te besparen.

DAP Heavy duty laptop standaard

€50,95

Met deze stevige heavy duty laptop standaard van DAP kun je je laptop op hoogte zetten, bijvoorbeeld tijdens het draaien. Hij is eenvoudig in te klappen.

American Audio TTS laptop standaard

€16,00

De American Audio TTS is een stevige laptopstandaard geschikt voor allerlei toepassingen. De hoogte van de standaard kan in 4 stappen worden ingesteld. Laptops van elk formaat passen op deze TTS standaard.

ProDJuser Universele laptop standaard

€43,00

Met deze universele laptop standaard van ProDJuser kun je je laptop betrekken bij bijvoorbeeld het draaien. Hij is op verschillende manieren vast te klemmen.

ProDJuser Universele opvouwbare laptop standaard

€54,00

Deze universele laptop standaard van ProDJuser is opvouwbaar voor gemakkelijk transport. Hij biedt ondersteuning voor laptops van 12 t/m 17 inch en is kantelbaar.

UDG Creator Laptop/Controller Stand Aluminium zwart

€149,00

Deze UDG laptop/controller stand is oerdegelijk, doordat hij is gemaakt van geadoniseerd vliegtuigaluminium. Hij heeft zelfs een extra steuntje voor een tablet of controller. In de neopreen sleeve neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

Reloop Laptop Stand V2

€29,00

De Laptop Stand V2 is de geschikte partner voor DJ's die met een laptop draaien. Je kunt je laptop stevig op hoogte zetten waardoor informatie op je scherm gemakkelijker af te lezen is.

Laptops worden steeds belangrijker voor muzikanten en vooral voor DJ's. De laptop bevat vaak de hele database die een DJ bij zich heeft, wanneer deze werkt met een MIDI-controller. Om ervoor te zorgen dat de laptop onderdeel vormt van de DJ set zijn er diverse laptopstandaards op de markt. Sommige standaards zijn in hoogte verstelbaar.