Neutrik

Neutrik is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Het bedrijf NeuElektrik AG uit Liechtenstein staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten die ze tegen scherpe prijzen aanbieden. Producten van Neutrik worden dan ook vaak gebruikt voor professionele doeleinden. Tevens zijn de eigenaren van Neutrik, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl, de bedenkers van de Powercon en Speakon connectoren. 

Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €350
Merken
Kleur
Toon meer
NAC3FCA powercon kabeldeel
€ 5,90
NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p
€ 2,75
NE8FF etherCON koppelbus female
€ 15,70
XXR3 kleurring voor XLR oranje
€ 0,20
NA3FDM XLR doorvoer adapter
€ 7,35
NAC3MPA powercon chassisdeel
€ 3,45
NAHDMI-W-B HDMI doorvoer chassisdeel zwart
€ 11,70
NAC3FCB powercon kabeldeel
€ 5,90
NA3MDF XLR doorvoer adapter
€ 7,35
NL4FX 4-polige speakonplug
€ 4,15
NA USB-W B doorvoer chassisdeel zwart
€ 5,50
NC4MXX Male XLR kabeldeel 4p
€ 3,95
NE8FDV etherCON chassisdeel female
€ 5,80
NL2FX 2-polige speakonplug
€ 3,15
NAC3MPB powercon chassisdeel
€ 3,15
NP2X Mono jack kabeldeel
€ 2,85
NAC3FC-HC Powercon 32A kabeldeel
€ 15,50
NC3FXX-BAG Female XLR kabeldeel 3p zwart 100 stuks
€ 325,00
NF2D0 RCA chassisdeel zwart
€ 4,00
NL4MP Speakon chassisdeel
€ 1,95

Neutrik audiopluggen & chassisdelen

Neutrik heeft een volledig aanbod audio-, signaal-, stroompluggen en bijbehorende chassisdelen. Op het gebied van audio hebben ze een breed aanbod XLR-, Jack-, RCA- en Speakon pluggen en chassisdelen. Onder signaaloplossingen vallen de ethernet-, BNC- en Dsub9 pluggen en chassisdelen. Ten slotte heeft Neutrik hoogwaardige stroompluggen en chassisdelen van de typen: Powercon en Schuku.

Neutrik verloop en doorvoer adapters

Met Neutrik pluggen kun je zelf je gewenste verloopkabels creëren. Zo kun je een jack uitgang probleemloos aansluiten op een XLR ingang en vice versa. Neutrik richt zich niet op verlooppluggen, maar heeft wel diverse verlooppluggen. Verlooppluggen kun je gebruiken om twéé kabels met elkaar te kunnen verbinden. Zo kun je gemakkelijk, snel en veilig een kabel verlengen of apparatuur aansluiten.

Neutrik voor professioneel gebruik

De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.Meer informatie over Neutrik?

Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.