Neutrik

Page:

Neutrik NAC3MPA powercon chassisdeel

€2,95

De NAC3MPA van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik NAC3PX powercon True1 dubbel chassisdeel

€8,95

Voorzie een rackpaneel of apparaat van dit NAC3PX dubbele chassisdeel. Dit chassisdeel is zowel een in- als uitgang voor de spanning. Middels een afdekkapje of door hem aan te sluiten is hij IP65.

Neutrik BXX3 gekleurde tule voor XLR plug oranje

€0,65

Met de Neutrik BXX3 geef je een kleur aan het uiteinde van je plug. Deze gekleurde tule is geschikt voor XLR pluggen en is oranje.

Neutrik NAC3FCA powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCA van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p

€2,75

De Neutrik NC3MXX is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NAC3FX-W powercon True1 kabeldeel

€6,95

Sluit waterdichte LED-spots of andere apparatuur aan met deze Neutrik NAC3FX-W powercon True1 connector. Deze connector is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een extreem lange levensduur.

Neutrik NC3FXX-BAG Female XLR kabeldeel 3p zwart

€3,55

De Neutrik NC3FXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3MXX-BAG Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,10

De Neutrik NC3MXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik BXX2 gekleurde tule voor XLR plug rood

€0,65

Met de Neutrik BXX2 geef je een kleur aan het uiteinde van je plug. Deze gekleurde tule is geschikt voor XLR pluggen en is rood.

Neutrik NL4FX 4-polige speakonplug

€4,40

De Neutrik NL4FX komen we bij elk professioneel theater, AV verhuurbedrijf en muzikant tegen. Het is de industriestandaard 4-polige Speakon plug. Neutrik staat al decennia bekend als topmerk.

Neutrik BSX3 tule oranje

€0,75

Geef je Neutrik connector een kleurtje met deze BSX3 tule. Hij is ontworpen voor alle X-serie kabeldelen. Dit is de oranje uitvoering.

Neutrik NA USB3-B doorvoer chassisdeel zwart

€8,90

Heb je een USB 3.0 aansluiting nodig in een rackpaneel? Deze maak je eenvoudig met dit Neutrik NA USB3 USB 3.0 doorvoer chassisdeel. Dit is de uitvoering met een zwarte D-size behuizing.

Neutrik NA USB-W doorvoer chassisdeel nikkel

€5,10

Neutrik NA USB chassisdeel, nikkel. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NL4MMX Speakon koppelbus

€5,30

Met de Neutrik NL4MMX adapter is het mogelijk om 2 speakerkabels met speakonpluggen te koppelen. Handig als bijvoorbeeld de kabels te kort blijken op een locatie. Uiteraard met de overbekende Neutrik kwaliteit en dus niet kapot te krijgen.

Neutrik NL2FX 2-polige speakonplug

€3,15

De Neutrik NL2FX is de 2-polige uitvoering van de populaire NL4FX. Deze speakon-connector is compatible met alle 2- en 4-polige speakon chassisdelen.

Neutrik NAC3FPX-ST powercon True1 chassisdeel met schroefverbinding

€8,95

Dit Neutrik Powercon True1 chassisdeel is geschikt voor de uitgaande spanning. Het chassisdeel kan intern eenvoudig aangesloten worden via een schroefverbinding. De Neutrik Powercon True1-serie staat voor betrouwbaarheid en eenvoud.

Neutrik SCDF Afdekdop voor female chassisdelen

€0,65

Deze rubberen dop van Neutrik beschermt chassisdelen tegen stof en vuil. Deze uitvoering is geschikt voor female chassisdelen.

Neutrik NC3FXX Female XLR kabeldeel 3p

€3,15

De Neutrik NC3FXX is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NA USB3 doorvoer chassisdeel nikkel

€8,90

Maak eenvoudig een USB 3.0 aansluiting in je rackpaneel met dit Neutrik NA USB3 USB doorvoer chassisdeel. Het chassisdeel is omkeerbaar zodat de connector altijd kloppend te maken is.

Neutrik werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de twee eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het bedrijf uit Liechtenstein is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Ook zijn zij ondermeer de bedenkers Powercon en Speakon. 

Professioneel gebruik
De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.