Neutrik

Page:

Neutrik NAC3MPA powercon chassisdeel

€3,25

De NAC3MPA van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik NL2FX 2-polige speakonplug

€3,15

De Neutrik NL2FX is de 2-polige uitvoering van de populaire NL4FX. Deze speakon-connector is compatible met alle 2- en 4-polige speakon chassisdelen.

Neutrik NAC3FCA powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCA van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NC3FXX Female XLR kabeldeel 3p

€3,25

De Neutrik NC3FXX is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NAC3FCB powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCB van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NL4MP Speakon chassisdeel

€1,95

In ontelbare luidsprekerkasten en versterkerracks komen we dit Neutrik NL4MP chassisdeel tegen. Oerdegelijk als altijd!

Neutrik NE8FF etherCON koppelbus female

€16,20

De NE8FF van topmerk Neutrik is een etherCON doorvoer adapter voor het verlengen van de verbinding. Hij heeft een zeer robuuste behuizing, waardoor hij wel tegen een stootje kan.

Neutrik NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p

€2,75

De Neutrik NC3MXX is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NAC3MPB powercon chassisdeel

€3,15

De NAC3MPB van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik NL4FX 4-polige speakonplug

€4,15

De Neutrik NL4FX komen we bij elk professioneel theater, AV verhuurbedrijf en muzikant tegen. Het is de industriestandaard 4-polige Speakon plug. Neutrik staat al decennia bekend als topmerk.

Neutrik NDM dummy plug voor male XLR chassisdeel

€0,50

Met de Neutrik NDF dummy plug geef je stof, vuil en vocht geen kans. Je plaatst hem eenvoudig in een male XLR chassisdeel.

Neutrik NA USB-W doorvoer chassisdeel nikkel

€5,10

Neutrik NA USB chassisdeel, nikkel. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NF2DB2 RCA chassisdeel rood

€4,30

Degelijk inbouw RCA chassisdeel van Neutrik. De behuizing is zwart, de connector is rood.

Neutrik NAC3FX-W-TOP PowerCON True1 female connector

€8,95

Met deze Neutrik NAC3FX-W-TOP PowerCON True1 female connector voorzie je een stroomkabel van een water- en uv-bestendige connector. Erg handig als je buiten aan de slag wilt. Er kan een kabel in van 6 tot 12 mm.

Neutrik NAC3PX powercon True1 dubbel chassisdeel

€8,95

Voorzie een rackpaneel of apparaat van dit NAC3PX dubbele chassisdeel. Dit chassisdeel is zowel een in- als uitgang voor de spanning. Middels een afdekkapje of door hem aan te sluiten is hij IP65.

Neutrik NL4FX-9 4-polige speakonplug wit

€4,40

De wereldberoemde Neutrik NL4FX connector is ook leverbaar in andere kleuren. Dit is de witte variant. De NL4FX is een 4-polige Speakon connector.

Neutrik NL4FX-4 4-polige speakonplug geel

€4,40

Op zoek naar het beste van het beste op connectorgebied? De Neutrik NL4FX is de meestgebruikte 4-polige luidsprekerconnector van Europa. Deze gele versie is perfect voor iedereen die zijn bekabeling wil markeren.

Neutrik NA USB-W B doorvoer chassisdeel zwart

€5,50

Neutrik NA USB chassisdeel, zwart. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik Popnagel zwart 3,0 x 12mm (500 stuks)

€145,00

Deze popnagel van het topmerk Neutrik heeft een lengte van 12,0mm en een diameter van 3,0mm. Hij wordt geleverd per 500 stuks.

Neutrik NF2D2 RCA chassisdeel rood

€4,00

Degelijk inbouw RCA chassisdeel van Neutrik. De behuizing is chroom, de connector is rood.

Neutrik werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de twee eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het bedrijf uit Liechtenstein is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Ook zijn zij ondermeer de bedenkers Powercon en Speakon. 

Professioneel gebruik
De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.