Neutrik

Page:

Neutrik NAC3FCA powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCA van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NAC3FX-W powercon True1 kabeldeel

€6,95

Sluit waterdichte LED-spots of andere apparatuur aan met deze Neutrik NAC3FX-W powercon True1 connector. Deze connector is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een extreem lange levensduur.

Neutrik NAHDMI-W-B HDMI doorvoer chassisdeel zwart

€11,70

Neutrik HDMI doorvoer chassisdeel in de kleur zwart. Met dit D-size chassisdeel kun je eenvoudig een HDMI aansluiting in een rackpaneel maken, uiteraard met echte Neutrik kwaliteit.

Neutrik NA USB-W doorvoer chassisdeel nikkel

€5,10

Neutrik NA USB chassisdeel, nikkel. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NAC3MX-W powercon True1 kabeldeel

€6,95

De Neutrik powercon True1 is een extra uitvoering naast de normale blauwe en witte powercon connectors. Deze NAC3MX-W is geschikt om een product aan te sluiten op een uitgaande spanning.

Neutrik NA USB-W B doorvoer chassisdeel zwart

€5,50

Neutrik NA USB chassisdeel, zwart. De achterkant van dit chassisdeel is voorzien van een USB B stekker, zodat er niet gesoldeerd hoeft te worden.

Neutrik NC3MXX-WT Male XLR kabeldeel 3p wit

€6,25

De Neutrik NC3MXX-WT. De bekendste 3-polige XLR male connector maar dan in de kleur wit. Mooi voor een chique locatie of als je jouw bekabeling overal wilt kunnen herkennen.

Neutrik NL4MMX Speakon koppelbus

€5,30

Met de Neutrik NL4MMX adapter is het mogelijk om 2 speakerkabels met speakonpluggen te koppelen. Handig als bijvoorbeeld de kabels te kort blijken op een locatie. Uiteraard met de overbekende Neutrik kwaliteit en dus niet kapot te krijgen.

Neutrik NL2FX 2-polige speakonplug

€3,15

De Neutrik NL2FX is de 2-polige uitvoering van de populaire NL4FX. Deze speakon-connector is compatible met alle 2- en 4-polige speakon chassisdelen.

Neutrik NA2MPMF XLR male naar RCA female adapter

€9,00

Handig Neutrik verloopje van XLR male naar RCA female.

Neutrik NAC3FCB powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCB van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik MFD montageplaatje

€0,40

Met het Neutrik MFD plaatje wordt het bevestigen van een chassisdeel in een rackpaneel wel heel eenvoudig. Normaal zijn daar namelijk boutjes en moertjes voor nodig, maar met het MFD plaatje kan er met M3 schroeven worden gewerkt.

Neutrik NF2D2 RCA chassisdeel rood

€4,00

Degelijk inbouw RCA chassisdeel van Neutrik. De behuizing is chroom, de connector is rood.

Neutrik NF2DB2 RCA chassisdeel rood

€4,30

Degelijk inbouw RCA chassisdeel van Neutrik. De behuizing is zwart, de connector is rood.

Neutrik NE8FDP RJ45 doorvoer chassisdeel

€9,65

Bouw een RJ45 doorvoer chassisdeel in je patchpaneel voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Zo kun je de Neutrik NE8FDP gebruiken voor het maken van een internet aansluiting of als DMX converter.

Neutrik NE8FDX-P6-B Etherner CAT6E doorvoer chassisdeel zwart

€17,95

De NE8FDX-P6-B is een doorvoer chassisdeel voor een etherCON-verbinding. Hij is voorzien van gouden contacten voor optimale doorvoer van het signaal.

Neutrik NA USB3-B doorvoer chassisdeel zwart

€8,90

Heb je een USB 3.0 aansluiting nodig in een rackpaneel? Deze maak je eenvoudig met dit Neutrik NA USB3 USB 3.0 doorvoer chassisdeel. Dit is de uitvoering met een zwarte D-size behuizing.

Neutrik NADB15MF-B VGA DSUB15 male - female doorvoer zwart

€17,85

Deze NADB15MF-B is een VGA DSUB15 male - female chassisdeel. Door zijn vergulde pinnen wordt signaal optimaal doorgevoerd. Hij is ook verkrijgbaar in zilver.

Neutrik NA3FDM XLR doorvoer adapter

€7,35

Je zoekt een mogelijkheid om je racks eenvoudig te bekabelen, zonder te solderen? Dan is deze Neutrik XLR doorvoer adapter precies wat je nodig hebt!

Neutrik NE8FDP-B RJ45 doorvoer chassisdeel zwart

€9,70

Bouw een RJ45 doorvoer chassisdeel in je patchpaneel voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Zo kun je de Neutrik NE8FDP-B gebruiken voor het maken van een internet aansluiting of als DMX converter.

Neutrik werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de twee eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het bedrijf uit Liechtenstein is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Ook zijn zij ondermeer de bedenkers Powercon en Speakon. 

Professioneel gebruik
De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.