Neutrik

Page:

Neutrik NE8FDP-B RJ45 doorvoer chassisdeel zwart

€9,90

Bouw een RJ45 doorvoer chassisdeel in je patchpaneel voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Zo kun je de Neutrik NE8FDP-B gebruiken voor het maken van een internet aansluiting of als DMX converter.

Neutrik NL2FX 2-polige speakonplug

€3,15

De Neutrik NL2FX is de 2-polige uitvoering van de populaire NL4FX. Deze speakon-connector is compatible met alle 2- en 4-polige speakon chassisdelen.

Neutrik NAC3MX-W powercon True1 kabeldeel

€6,95

De Neutrik powercon True1 is een extra uitvoering naast de normale blauwe en witte powercon connectors. Deze NAC3MX-W is geschikt om een product aan te sluiten op een uitgaande spanning.

Neutrik NAC3FX-W powercon True1 kabeldeel

€6,95

Sluit waterdichte LED-spots of andere apparatuur aan met deze Neutrik NAC3FX-W powercon True1 connector. Deze connector is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een extreem lange levensduur.

Neutrik NAC3FPX powercon True1 chassisdeel

€5,90

Maak een powercon True1 uitgang in een flightcase of in een apparaat met dit Neutrik NAC3FPX chassisdeel. Dit chassisdeel mag tot 16 ampère belast worden. Als het chassisdeel is voorzien van een stekker of een afdekkapje is hij IP65.

Neutrik NAC3FPX-ST powercon True1 chassisdeel met schroefverbinding

€8,95

Dit Neutrik Powercon True1 chassisdeel is geschikt voor de uitgaande spanning. Het chassisdeel kan intern eenvoudig aangesloten worden via een schroefverbinding. De Neutrik Powercon True1-serie staat voor betrouwbaarheid en eenvoud.

Neutrik NAC3MPX powercon True1 chassisdeel

€3,75

De Neutrik NAC3MPX Powercon True1 is een vernieuwde en IP65 uitvoering van de zeer bekende normale blauwe en witte powercon connectoren. Dit is het chassisdeel voor ingaande spanning.

Neutrik NL4MP Speakon chassisdeel

€1,95

In ontelbare luidsprekerkasten en versterkerracks komen we dit Neutrik NL4MP chassisdeel tegen. Oerdegelijk als altijd!

Neutrik DBA blindplaatje

€0,75

Lege gaten in je rackpaneel? Vul ze op met dit kleine zwarte Neutrik blindplaatje voorzien van het Neutrik logo.

Neutrik NL4FRX 4-polige haakse speakonplug

€6,00

Neutrik NL4FRX, haakse speakon plug. Dit is de haakse 4-polige uitvoering van de bekende Neutrik speakon plug. De NL4FRX bestaat uit 3 onderdelen en is, zoals alle Neutrik connectors, eenvoudig in elkaar te zetten.

Neutrik NP3X-B Stereo jack kabeldeel zwart

€4,80

Dit is een Neutrik stereo jack kabeldeel, uitgevoerd in de kleur zwart met vergulde contacten. De metalen behuizing en hoge kwaliteit onderdelen zorgen ervoor dat deze pluggen jarenlang mee gaan.

Neutrik NAC3FCB powercon kabeldeel

€5,90

De NAC3FCB van Neutrik is een 3-polige stroomaansluiting, die te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van deze Powercon plug is dat hij pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in een chassisdeel.

Neutrik NAC3MPA powercon chassisdeel

€3,05

De NAC3MPA van Neutrik is een 3-polig chassisdeel, dat te gebruiken is voor een behoorlijke spanning tot 250V/20A. Het grote voordeel van Powercon is dat de connector pas werkt als hij via de twist manier is vastgeklikt in dit chassisdeel.

Neutrik XXCR kleurring voor XLR transparant

€0,20

Geef je Neutrik XLR plug een kleurtje met deze XXCR kleurring. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de transparante variant.

Neutrik MFD montageplaatje

€0,40

Met het Neutrik MFD plaatje wordt het bevestigen van een chassisdeel in een rackpaneel wel heel eenvoudig. Normaal zijn daar namelijk boutjes en moertjes voor nodig, maar met het MFD plaatje kan er met M3 schroeven worden gewerkt.

Neutrik NF2DB2 RCA chassisdeel rood

€4,30

Degelijk inbouw RCA chassisdeel van Neutrik. De behuizing is zwart, de connector is rood.

Neutrik NL4MMX Speakon koppelbus

€5,30

Met de Neutrik NL4MMX adapter is het mogelijk om 2 speakerkabels met speakonpluggen te koppelen. Handig als bijvoorbeeld de kabels te kort blijken op een locatie. Uiteraard met de overbekende Neutrik kwaliteit en dus niet kapot te krijgen.

Neutrik werd in 1975 opgericht door Bernhard Weingartner en de twee eigenaren van NeuElektrik AG, Gebhard Sprenger en Josef Gstoehl. Het bedrijf uit Liechtenstein is marktleider op het gebied van audiopluggen en chassisdelen. Ook zijn zij ondermeer de bedenkers Powercon en Speakon. 

Professioneel gebruik
De producten van Neutrik zijn oerdegelijk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Dit is ook de reden waarom we hun producten terugzien bij veel verhuurbedrijven. Veel bedrijven die zelf hun bekabeling maken kiezen voor Neutrik, hun XLR pluggen en chassisdelen zien we dan ook overal terug. Ook het aanbod in Jack, RCA, mini XLR en luidsprekerpluggen en chassisdelen van Neutrik is groot.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit merk kun je natuurlijk altijd op de website van Neutrik terecht.