Sterrendoeken

Prijs
Min: €0
Max: €800
Merken
SparkleWall LED96 sterrendoek 3x 2m met gekleurde LEDs
€ 249,00
SparkleWall LED96 sterrendoek 3x 2m met koud wit LEDs
€ 249,00
SparkleWall LED36 sterrendoek 1 x 2m met RGBW LEDs
€ 137,00
Star Dream sterrendoek 6x3m witte LEDs
€ 695,00
Star Dream sterrendoek 6x4m witte LEDs
€ 775,00
Star Dream sterrendoek 6x3m gekleurde LEDs
€ 709,00
Star Dream sterrendoek 6x4m gekleurde LEDs
€ 769,00

Veiligheid sterrendoek boven alles

Veiligheid staat voorop en daarom zijn alle sterrendoeken die we leveren gekeurd. Ze zijn gemaakt van brandvertragend materiaal en daardoor geschikt voor allerlei toepassingen.

Sterrendoek is direct inzetbaar

De meeste sterrendoeken die we verkopen worden geleverd zonder statieven. Ze zijn desondanks direct inzetbaar, want vrijwel alle doeken zijn voorzien van ophangmogelijkheid, zoals ogen of lussen. Daaraan kun je dan weer ophanghaken bevestigen. Ook worden de sterrendoeken vaak voorzien van een controller met diverse interne programma's om de gewenste sfeer te kunnen creëren.

Vragen over sterrendoek?

Het is goed voor te stellen dat je vragen hebt bij interesse naar of het kopen van een sterrendoek. Wij kunnen je hier eerlijk en deskundig advies in geven indien je contact opneemt met onze klantenservice. Fritz-Events staat direct voor je klaar zonder dat je in de wacht hoeft te staan of vertraging oploopt in je aankooptraject. Mocht je voorkeur toch uitgaan naar een normale backdrop (doek zonder LED lampjes), dan hebben wij deze uiteraard ook.