Sterrendoeken

Beamz SparkleWall LED36 sterrendoek 1x 2m met gekleurde LEDs

€129,00

Dit sterrendoek van Beamz is 2m breed en 1.30m hoog. Hij is voorzien van 36 LED's in de kleuren rood, groen en blauw. op de meegeleverde controller kun je kiezen uit verschillende programma's. Ook aansturen via DMX is mogelijk.

Beamz SparkleWall LED96 sterrendoek 3x 2m met gekleurde LEDs

€229,00

Op zoek naar een sterrendoek met gekleurde LED's? De Beamz SparkleWall LED96 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 96 gekleurde LED's. Zowel een controller als afstandsbediening worden meegeleverd.

Showtec Star Sky Pro zwart sterrendoek 6 x 4m incl. flightcase

€1.155,00

De Showtec Star Sky Pro is een zwart sterrendoek van 6 x 4m met 128 LEDs die veel weg heeft van een ware sterrenhemel. Het doek is gecertificeerd als een officieel backdrop doek en voorzien van een makkelijk ophangsysteem.

Showtec Stardrape DJ Curtain Set sterrendoekset 2x3m en 1,2x2m met RGBW LEDs

€385,00

Maak jouw drive-in show helemaal compleet door het 1,2 x 2 meter LED doek voor jouw dj-meubel en het 2 x 3 meter sterrendoek als achtergrond te gebruiken!

Showtec Stardrape sterrendoek met witte LEDs 3x6m

€465,00

Jouw DJ booth van een mooie achtergrond voorzien? Gebruik dan de Stardrape van Showtec. Hij heeft 360 witte LED's op een 3 x 6 meter sterrendoek.

Showtec Stardrape sterrendoek met witte LEDs 4x6m

€659,00

Jouw DJ booth van een mooie achtergrond voorzien? Gebruik dan de Stardrape van Showtec. Hij heeft 360 witte LED's op een 4 x 6 meter sterrendoek.

Showtec Stardrape sterrendoek met RGB LEDs 3x6m

€479,00

Maak jouw DJ booth helemaal af met dit sterrendoek van Showtec. De Stardrape is een doek van 3 x 6 meter en heeft vele standalone en DMX-modi. Dit sterrendoek heeft in totaal 144 RGB kleuren LED's.

Showtec Stardrape sterrendoek met RGB LEDs 4x6m

€739,00

Maak jouw DJ booth helemaal af met dit sterrendoek van Showtec. De Stardrape is een doek van 4 x 6 meter en heeft vele standalone en DMX-modi. Het doek heeft in totaal 192 RGB kleuren LED's.

Showtec Stardrape sterrendoek met witte LEDs 2x3m

€219,00

Dit sterrendoek is ideaal als achtergrond van een drive-in show. De Showtec Stardrape is 2 x 3 meter en heeft 120 witte LED's. Het doek is te gebruiken in vele standalone en DMX-modi.

Showtec Star Sky datakabel 6m

€22,00

Verlengkabel voor de verbinding tussen Showtec Star Sky sterrendoek en de controller. De lengte van de kabel is 6 meter.

Showtec Star Sky Pro Controller aansturing

€355,00

Deze Showtec Star Sky Pro controller is de aansturing voor het Showtec Star Sky Pro sterrendoek. Je kunt 4 doeken tegelijk aansturen met deze Showtec Star Sky Pro Controller.

Cameo LED Dropix EXT 5 verlengkabel voor Dropix doeken 5m

€23,00

Dit is een verlengkabel voor de LED Dropix doeken van Cameo.

Sterrendoeken zorgen altijd voor een sprookjesachtig effect. Wij verkopen sterrendoeken in verschillende afmetingen. Sommige zijn voorzien van witte LED's, maar enkele hebben gekleurde LED's in de kleuren rood, groen en blauw.

Veiligheid boven alles
Veiligheid staat voorop en daarom zijn alle sterrendoeken die we leveren gekeurd. Ze zijn gemaakt van brandvertragend materiaal en daardoor geschikt voor allerlei toepassingen.

Direct inzetbaar
De meeste sterrendoeken die we verkopen worden geleverd zonder statieven. Ze zijn desondanks direct inzetbaar want vrijwel alle doeken zijn voorzien van ophangmogelijkheid zoals ogen of lussen. Daaraan kun je dan weer ophanghaken bevestigen bijvoorbeeld. Ook worden de sterrendoeken vaak voorzien van een controller met interne programma's.