Sterrendoeken

Beamz SparkleWall LED96 sterrendoek 3x 2m met gekleurde LEDs

€249,00

Op zoek naar een sterrendoek met gekleurde LED's? De Beamz SparkleWall LED96 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 96 gekleurde LED's. Zowel een controller als afstandsbediening worden meegeleverd.

Beamz SparkleWall LED96 sterrendoek 3x 2m met koud wit LEDs

€249,00

Zoek jij een fancy doek om aan een truss of dj-stand te bevestigen? Check dan dit Beamz SparkleWall LED96 sterrendoek eens. Hij is 2 bij 3 meter en voorzien van 96 leds die een koude, witte kleur uitstralen.

Beamz SparkleWall LED36 sterrendoek 1 x 2m met RGBW LEDs

€137,00

Dit Beamz SparkleWall LED36 sterrendoek 1 x 2m bestaat uit 36 leds in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Hiermee creëer je alle kleuren van de regenboog. Een supertoevoeging voor bijvoorbeeld een dj-stand of als achtergrond op een podium.

Showtec Star Dream sterrendoek 6x3m witte LEDs

€695,00

Een sterrenhemel realiseren op het podium is met dit Showtec Star Dream sterrendoek een fluitje van een cent. De 144 witte leds steken mooi af tegen het zwarte molton doek van 6 bij 3 meter. Voor bediening zit er een controller bij.

Showtec Star Dream sterrendoek 6x4m witte LEDs

€775,00

Dit Showtec Star Dream sterrendoek bestaat uit witte leds. Dat zijn er in totaal 192, die verdeeld zijn in acht groepen. Het doek zelf is gemaakt van brandvertragend molton en uiterst stevig.

Showtec Star Dream sterrendoek 6x3m gekleurde LEDs

€709,00

Dit Showtec Stardream sterrendoek van 6 bij 3 heeft een automatische stand, kan op muziek reageren en bestuurd worden met DMX. Het is voorzien van gekleurde RGB-leds. En dat zijn er niet minder dan 128 stuks!

Showtec Star Dream sterrendoek 6x4m gekleurde LEDs

€805,00

Met dit Showtec Star Dream sterrendoek creëer je overal een fijne ambiance. Het doek is 6 bij 4 meter groot en voorzien van maar liefst 128 gekleurde leds (RGB) van 5mm. Besturing gaat via de meegeleverde controller.

Sterrendoeken zorgen altijd voor een sprookjesachtig effect. Wij verkopen sterrendoeken in verschillende afmetingen. Sommige zijn voorzien van witte LED's, maar enkele hebben gekleurde LED's in de kleuren rood, groen en blauw.

Veiligheid boven alles
Veiligheid staat voorop en daarom zijn alle sterrendoeken die we leveren gekeurd. Ze zijn gemaakt van brandvertragend materiaal en daardoor geschikt voor allerlei toepassingen.

Direct inzetbaar
De meeste sterrendoeken die we verkopen worden geleverd zonder statieven. Ze zijn desondanks direct inzetbaar want vrijwel alle doeken zijn voorzien van ophangmogelijkheid zoals ogen of lussen. Daaraan kun je dan weer ophanghaken bevestigen bijvoorbeeld. Ook worden de sterrendoeken vaak voorzien van een controller met interne programma's.