Sterrendoeken

Beamz SparkleWall LED96 sterrendoek 3x 2m met gekleurde LEDs

€249,00

Op zoek naar een sterrendoek met gekleurde LED's? De Beamz SparkleWall LED96 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 96 gekleurde LED's. Zowel een controller als afstandsbediening worden meegeleverd.

Showtec Star Sky datakabel 6m

€15,50

Verlengkabel voor de verbinding tussen Showtec Star Sky sterrendoek en de controller. De lengte van de kabel is 6 meter.

Showtec Star Sky Pro Controller aansturing

€305,00

Deze Showtec Star Sky Pro controller is de aansturing voor het Showtec Star Sky Pro sterrendoek. Je kunt 4 doeken tegelijk aansturen met deze Showtec Star Sky Pro Controller.

Sterrendoeken zorgen altijd voor een sprookjesachtig effect. Wij verkopen sterrendoeken in verschillende afmetingen. Sommige zijn voorzien van witte LED's, maar enkele hebben gekleurde LED's in de kleuren rood, groen en blauw.

Veiligheid boven alles
Veiligheid staat voorop en daarom zijn alle sterrendoeken die we leveren gekeurd. Ze zijn gemaakt van brandvertragend materiaal en daardoor geschikt voor allerlei toepassingen.

Direct inzetbaar
De meeste sterrendoeken die we verkopen worden geleverd zonder statieven. Ze zijn desondanks direct inzetbaar want vrijwel alle doeken zijn voorzien van ophangmogelijkheid zoals ogen of lussen. Daaraan kun je dan weer ophanghaken bevestigen bijvoorbeeld. Ook worden de sterrendoeken vaak voorzien van een controller met interne programma's.