Lichtbruggen

Een lichtbrug is een betaalbare en geschikte oplossing om lichteffecten aan op te hangen. Verzorg je als DJ of muzikant regelmatig drive-in shows of ben je op zoek naar beursstand aankleding, dan vind je hier een juiste truss constructie waaraan je verlichting of lichteffecten kunt hangen. Het grote voordeel van een lichtbrug is de lichte constructie in combinatie met de snelle, eenvoudige opzet waarmee je in no time je installatie opbouwt en afbreekt. Een lichtburg past op iedere locatie, ongeacht de hoogte van het plafond, en koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events met een uitstekende klantenservice en snelle verzending.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €800
Merken
Toon meer
LB-30 Lichtbrug
€ 189,00
DB3L Lichtbrug voor DB3 Pro DJ Booth
€ 125,00
Lichtbrug 3m met T-bars
€ 209,00
Lichtbrug met truss 3m
€ 289,00
Lichtbrug 3m
€ 247,00
Mobiele DJ truss brug
€ 794,00
DJ Truss 150 verlengstuk
€ 73,90
Pro Event IBeam ST truss voor Pro Event Table
€ 185,00
Verlengstuk voor Mobiele DJ truss brug 0,5m
€ 92,95
Verlengstuk voor Mobiele DJ truss brug 1m
€ 125,40

Lichtbrug uitbreidbaar

Is een bepaalde lichtbrug momenteel groot genoeg, maar ben je van plan in de toekomst te gaan uitbreiden? Dit is geen enkel probleem. Je kunt een lichtbrug namelijk eenvoudig uitbreiden of verlengen met behulp van passende verlengstukken.

Bevestigingsmaterialen voor verlichting en lichteffecten

Voor het bevestigen van verlichting, lichteffecten, special effects en andere apparatuur aan een lichtbrug gebruik je passende haken en klemmen. Weet je niet goed welke bevestigingsmaterialen je nodig hebt voor de apparatuur die je wilt kunnen ophangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je hier 6 dagen per week direct mee.

Lichtbrug monteren op je DJ booth?

Speciaal voor drive-in DJ's vind je binnen deze categorie lichtbruggen die je eenvoudig aan je DJ booth kunt plaatsen en een lichtbrug inclusief DJ booth. Hiermee bespaar je enorm kosten, benodigde transportruimte en tijd! Heb je regelmatig een drive-in show en wil je snel kunnen opbouwen en afbreken, dan is dit de best denkbare oplossing.

Vragen over een lichtbrug?

Heb je vragen over de voorraad, verzendtijd of wil je graag eerlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag. Verzending is gratis vanaf €75,- en is je gewenste lichtbrug voorradig, dan heb je hem morgen al in huis door vóór 18.00 uur te bestellen.