Producer bag/DJ tas

Als DJ of producer heb je natuurlijk allerhande spullen nodig voor het succesvol kunnen verzorgen van een sfeervolle show. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, hoofdtelefoon, mixer en kabels. Om al deze spullen compact en overzichtelijk te kunnen vervoeren koop je bij Fritz-Events een passende en scherp geprijsde Producer bag of DJ tas. Deze handtassen en rugzakken zijn speciaal toegespitst op de behoeften van DJ's en producers. Ze hebben alle beschikbare ruimte en vakken om al je benodigdheden veilig in kwijt te kunnen.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €200
Merken
DJC-IF2 BAG Flightbag voor Interface 2
€ 55,00
DJC-TAS1 Flightbag voor Toraiz AS-1
€ 55,00
DJC-RX3 BAG flightbag voor XDJ-RX3
€ 129,00
DJC-XZ flightbag voor XDJ-XZ
€ 171,00
DJC-3000 BAG flightbag voor CDJ-3000
€ 131,00
DJC-RUCKSACK rugtas voor dj's
€ 199,00
DJC-B tas voor diverse controllers
€ 69,00

Universele tas of specifieke flightbag

Op deze pagina kun je terecht voor een universele tas met veel opbergruimte en vakken, maar ook voor flightbags die specifiek zijn gemaakt voor bijvoorbeeld je Pioneer Toraiz SP-16 of Toraiz AS-1. Mocht je veel kleine spullen, zoals kabels, usb sticks, pennen et cetera, geordend willen vervoeren, dan kan dit ook met een DIGI Wallet. Je vindt bij ons je producer bag/DJ tas van de merken Pioneer en UDG. Zit je gewenste producer bag of DJ tas er niet tussen, bekijk dan ons complete assortiment flightbags of neem contact met ons op.

Vragen over producer bag of DJ tas?

Bij vragen over je Producer bag of DJ tas neem je contact op met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar om je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Twijfel geen moment en kom met ons in contact, dan koop je met een gerust hart de producten die het beste voorzien in je wensen en behoeften. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -, kun je producten terugsturen indien je achteraf niet tevreden bent en bestel je voor 18.00 uur vandaag, dan heb je voorradige producten morgen al in huis!