Lege kabelhaspels & Accessoires

Voor lege kabelhaspels en toebehoren, zoals frontplaten, ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Een lege kabelhaspel is breed inzetbaar. Zo kun je er bijvoorbeeld een kabel, ketting, slang of touw mee oprollen. De meeste haspels hebben een draaiknop waarmee je een kabel zeer snel op de haspel hebt gerold.

... Lees meer

Assortiment kabelhaspels

Wij bieden verschillende kabelhaspels van verschillende fabrikanten en materialen. Verschil zit er bijvoorbeeld in het materiaal waar de haspel van gemaakt is. Zo heb je ze van kunststof, maar ook van metaal en rubber. Wat in elk geval voorop staat is dat alle haspels in ons assortiment van goede kwaliteit zijn. De Schill haspels zijn bijvoorbeeld van Duitse degelijkheid en bestand tegen chemicaliën. Verder zijn er diverse haspels van de volgende merken te koop: Adam Hall, Brennenstuhl, DAP, IMG Stage Line en Procab.

Connectoren, blindplaten, frontplaten en kabeldragers voor kabelhaspels leeg

Sommige lege kabelhaspels zijn al voorzien van connectoren zoals Schuko of XLR. Anderen hebben een afneembare blindplaat of frontplaat waar je zelf connectors in kunt bouwen. Ook zijn er lege kabelhaspels zonder frontplaat, waarbij je zelf los een frontplaat naar wens kunt aanschaffen.

Die zijn er ook vele soorten en maten: met D-size gaten om chassisdelen in te bouwen, dichte platen zodat je zelf kunt bepalen welke aansluitingen je wilt monteren, en frontplaten waar al Schuko-connectors in gemaakt zijn. Losse front- en blindplaten vind je in de desbetreffende categorie! Daarnaast bestaan er ook kabeldragers die op een haspel te bevestigen zijn.

Hulp bij kabelhaspels en accessoires

Wil jij kabelhaspels leeg en/of accessoires bestellen maar wil je graag advies? Neem dan gerust contact op met de klantenservice! We staan graag voor je klaar, zodat je zeker de juiste kabelhaspel koopt!