Geluidsapparatuur

Zo'n beetje alles wat met geluid te maken heeft vind je snel binnen deze geluidsapparatuur categorie en koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events met uitstekende service en eerlijk, deskundig advies. Denk aan professionele geluidsapparatuur voor theaters, scholen, poppodia en horecagelegenheden, maar ook voor zangers, bandjes en live-evenementen zoals festivals hebben wij allerlei producten in ons assortiment. Voor dj gear is zelfs een aparte hoofdcategorie ingericht.

... Lees meer

Professionele geluidsapparatuur

Als je denkt aan geluidsapparatuur, denk je waarschijnlijk als eerste aan luidsprekers en versterkers. Die zijn dan ook onmisbaar in een geluidsinstallatie en uiteraard bij ons te koop. Fullrange speakers voor een compleet frequentiebereik en subwoofers voor wat extra bas. Wil je meerdere geluidsbronnen samenbrengen, dan mag een mixer of mengpaneel niet ontbreken. Bij livemuziek worden natuurlijk (draadloze) microfoons en monitoren gebruikt. Vaak zie je daar ook in-ear monitors.

Vaste installaties

Locaties als café's, restaurants, winkels, beursgebouwen en zalencentra, maar ook kantoorpanden, scholen en bedrijfshallen willen uiteraard eveneens genieten van goed geluid. Hier worden vaak vaste installaties ingericht. Dat kunnen zogenaamde 100 volt systemen zijn, maar ook 'normale' laagohmige systemen. Ook daarin kan Fritz-Events voorzien. Daarnaast bieden we nog diverse afspeelapparatuur, randapparaten, megafoons en koptelefoons.

Advies over geluidsapparatuur

Het kiezen van het juiste geluidsapparatuur is vaak gemakkelijker dan het klinkt. Maar maak je vooral geen zorgen, geen vraag is onze klantenservice gek. Onze medewerkers hebben professionele kennis en helpen je met alle liefde op weg. Ook kunnen we een offerte voor je opstellen of spullen op maat maken of installeren. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice.