Schuim machine

Organiseer je een schuimparty of sportevenement waarbij grote hoeveelheden schuim moeten worden geproduceerd in een korte tijd? Een schuimmachine is daar dan het beste voor geschikt. Veel cafés, discotheken en evenementenorganisaties hebben een schuimmachine en deze komt vaak ieder jaar wel weer van pas bij het organiseren van een speciale aangelegenheid of evenement. Schuim machines werken op basis van schuimvloeistof. Deze vloeistof is niet giftig of schadelijk en laat geen vlekken in kleding of interieur. Een schuim machine koop je uiteraard bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en goede service. Zoek niet langer en bestel direct!

Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €350
Merken
S-120 Schuimmachine
€ 344,90

Hoe werkt een schuim machine?

De schuimvloeistof wordt door middel van een ventilator met hoge kracht door een sok van gaas geblazen. Door de kleine gaatjes in deze sok, in combinatie met de kracht van de ventilator, wordt er in korte tijd veel schuim geproduceerd.

Hoe ga ik veilig om met een schuim machine?

Hou bij het gebruiken van een schuimmachine altijd rekening met aanwezige stroomaansluitingen. Schuim en stroom gaan niet goed samen! 

Vragen over schuimmachines?

Heb je vragen over schuim machines, je bestelling of een ander product op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects? Neem dan contact op met onze klantenservice! Naast een schuim machine kun je namelijk ook andere special effects bij ons bestellen en wij kunnen hier eerlijk en deskundig advies over geven door de ruim 10 jaar ervaring als dé specialist in Nederland. Koop je een beschikbaar product voor 18.00 online, dan heb je hem morgen al in huis en verzending is gratis vanaf €75, -.