Driehoek truss

Een driehoek truss wordt vaak gebruikt als permanente installatie of voor decoratieve doeleinden. Je ziet ze terug in zalen en poppodia, maar ze worden ook vaak ingehuurd en gebruikt als tijdelijk ophangsysteem in feesttenten, op festivals en beursstands. Dit komt door de snelle, lichtgewicht montage, grote draagkracht, duurzaamheid en robuuste uitstraling. Een complete driehoek truss installatie, inclusief baseplates, truss hoeken, T-stukken en truss spacers, koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Naast onze scherpe prijzen is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis.

... Lees meer

Driehoek truss in diverse typen

Door ons brede assortiment driehoek trussen hebben wij voor ieder type een compleet aanbod. Hieronder staan de verschillende typen opgesomd.

  • Showtec PT30 (verenigbaar met Milos)
  • Showtec FT30 (verenigbaar met Prolyte)
  • Showtec GT30 (verenigbaar met Eurotruss)
  • Prolyte X30D
  • Duratruss DT 33

Voor het creëren van de perfecte uitstraling kun je kiezen uit zwarte en zilveren uitvoering. Beide varianten zijn gemaakt van aluminium en TÜV gekeurd. De meeste driehoek trussen worden geleverd met passende spigot, pinnen en safety clips.

Driehoek trussen geschikt voor iedere constructie

Doordat je bij ons rechte en ronde hoekstukken kunt vinden van 60, 90 en 135 graden is een driehoek truss van Fritz-Events geschikt voor ieder type constructie. Kies je gewenste uitvoering en je hebt gegarandeerd een robuuste en duurzame oplossing voor iedere gelegenheid.

Vraag een passende offerte aan voor je truss installatie

Wij ondersteunen je graag bij het uitzoeken en leveren van je truss installatie. Door onze ruime ervaring op het gebied van trussen & statieven kunnen wij voorzien in eerlijk en deskundig advies. Voor een complete truss installatie vraag je bij ons een scherpe offerte aan door contact op te nemen met onze klantenservice. Wil je enkel een driehoek truss kopen of ben je op zoek naar een complete installatie, dan ben je bij Fritz-Events in beide gevallen aan het juiste adres. Ook voor andere truss onderdelen en accessoires ga je namelijk naar Fritz-Events.