Scanner

Met een scanner lichteffect kun je een indrukwekkende lichtshow verzorgen. Ze zijn namelijk breed inzetbaar door de vele mogelijkheden. Zo is het een bewegende spot die je tevens kunt gebruiken als stroboscoop. Creëer diverse bewegende spot vormen, afgewisseld met het gebruik van diverse kleuren óf gebruik hem als sfeervolle achtergrondverlichting. Je kunt het effect vergelijken met dat van een moving head. Een scanner is goedkoper in aanschaf en je kunt hier snellere bewegingen mee maken. Een moving head heeft echter een groter rotatiebereik, kan een fellere meer geconcentreerde straal genereren en is uitvoerbaar in meerdere typen uitvoeringen. Een conventionele en LED scanner koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €500
Merken
LED Twin Scan Bar
€ 499,00
Kanjo Barrel 60 LED scanner 60W
€ 220,00
Shark Scan One LED scanner 100W
€ 406,00
Shark Barrel One LED scanner 100W
€ 416,00

Breed assortiment aan scanners

Ben je op zoek naar goedkope of professionele verlichting? Door ons brede aanbod kun je zelf kiezen hoe gek je het wilt maken. Beamz heeft instap modellen tot professionele uitvoeringen. Showtec en American DJ zijn meer gefocust op hoge kwaliteit LED scanners. Duurdere systemen zijn uiteraard uitgerust met een DMX protocol en deze kun je vanuit je DMX controller besturen. Voor drive-in shows en cafés is onze LED scanner set erg geschikt. Dit zijn namelijk 2 scanners inclusief een passende flightcase voor eenvoudig en veilig transport.

Eerlijk en deskundig advies over scanners?

Ben je aan het twijfelen tussen de aanschaf van een scanner of moving head? Voor eerlijk en deskundig advies over verlichting en lichteffecten kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan namelijk direct voor je klaar om je onzekerheid weg te nemen en een lach op je gezicht te toveren. Voor een demonstratie kun je ook kiezen een bezoek te brengen aan onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Gaat je voorkeur toch uit naar online bestellen, dan is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je vóór 18 uur, dan heb je het product indien voorradig morgen al in huis!