Truss accessoires

Prolyte CCS6-600 X30D en X40D Conische koppeling truss spigot

€6,90

Koppel je trussen met deze Prolyte CCS6-600 koppeling. Hiermee ben je verzekerd van een stevige en passende verbinding.

Prolyte CCS6-603 X30D en X40D Conische truss pen

€1,35

Koppel je trussen met deze Prolyte CCS6-600 koppeling en gebruik hierbij de Prolyte CCS6-603 truss pen. Hiermee ben je verzekerd van een stevige en perfect passende verbinding.

Prolyte CCS6-605 X30D en X40D R-clip truss veer

€0,10

Koppel je trussen met deze Prolyte CCS6-600 koppeling en gebruik hierbij de Prolyte CCS6-603 truss pen en CCS-605 truss veer. Hiermee ben je verzekerd van een stevige, veilige en perfect passende verbinding.

Prolyte CCS6-649 halve conische truss spigot 9mm X30-serie

€12,00

Deze halve conische spigot is ontworpen om te bevestigen op een vloerplaat bijvoorbeeld. Ideaal voor alle Prolyte trussen uit de X30-serie.

Eurotruss FD spigot

€9,25

Eurotruss spigot, noodzakelijk om 2 trussdelen met elkaar te koppelen. Uiteraard zowel geschikt voor FD pinnen met schroefdraad, als zonder schroefdraad.

Eurotruss FD KCP conische pin met R-clip

€2,30

Deze truss-pen is geschikt voor de FD-truss van Eurotruss, maar naast Eurotruss is deze pen met R-clip uiteraard ook geschikt voor compatibele truss zoals Duratruss of de Showtec G-serie.

Eurotruss FD KCPN pin met schroefdraad en borgmoer

€4,55

Met deze trusspin monteer je de spigot 'blijvend' in het uiteinde van je truss. Hij is namelijk voorzien van schroefdraad en wordt geleverd met borgmoer.

Prolyte Baseplate spigot bout M12x20mm

€0,85

Met deze M12x20 bout met conische kop schroef je een halve spigot vast op een baseplate.

Duratruss DT Screw-M10 BPL Conische M10 bout voor baseplate

€0,25

Met deze Duratruss DT Screw-M10 BPL bout monteer je eenvoudig een halve spigot of andere adapter op een baseplate. Deze bout heeft een metrische schroefdraad van M10 met een conische kop en een lengte van 20mm.

Duratruss DT 30/40-HC-M10 Halve spigot met M10 schroefdraad

€4,00

Bevestig een lengte truss op een baseplate middels deze halve spigot van Duratruss. De Duratruss DT 30/40-HC-M10 is geschikt voor all 30 en 40cm trussen van de merken Duratruss, Eurotruss en de Showtec G-serie.

Adam Hall SLSTRS400SPARED Truss koppelset voor SLSTRS400 lichtbrug

€4,95

Ben je je koppelset kwijt? Of zoek je gewoon een set voor een extra truss-deel? Deze set bestaat uit drie M10x85mm bouten en accessoires om de truss-delen op juiste wijze aan elkaar te bevestigen.

Showtec Cube voor enkele buis

€33,95

Op deze cube kun je diverse buizen met elkaar koppelen. Er dienen dan halve spigotten op te worden bevestigd, deze worden niet meegeleverd.

Showtec Scharnier voor enkele buis

€90,00

Met dit scharnier van Showtec krijg je de mogelijkheid om je truss onder een hoek van 90 graden met elkaar te verbinden. Verbind gemakkelijk trussdelen uit bijvoorbeeld de Showtec FS- en PS-serie met elkaar onder de gewenste hoek.

Showtec Halve conische male spigot voor P-serie

€9,95

Maak eenvoudig een baseplate met deze halve conische spigot voor de Showtec P-truss. De spigot wordt geleverd met een revet en een M12 bout van 25mm lang.

Showtec Halve conische male spigot voor F-serie

€9,95

Met deze Showtec Halve conische male spigot maak je gemakkelijk zelf een baseplate voor je truss. Deze spigot is geschikt voor de F-serie die compatible is met het merk Prolyte.

Showtec Truss beschermingsring chroom

€0,80

Een kras op een stukje truss kun je niet voorkomen, maar je kunt wel proberen het tot het minimum te beperken natuurlijk. Deze Showtec truss beschermingsring klem je op de uiteinden rond de trussbuis.

Showtec Truss beschermingsring zwart

€0,80

Een kras op een stukje truss kun je niet voorkomen, maar je kunt wel proberen het tot het minimum te beperken natuurlijk. Deze Showtec truss beschermingsring klem je op de uiteinden rond de trussbuis.

Showtec Halve conische male spigot voor G-serie

€9,95

Deze halve spigot kan eenvoudig op een plaat gemonteerd worden door middel van de meegeleverde M12 bout. Deze spigot is geschikt voor truss van de Showtec G-serie, maar is ook compatible met diverse andere merken.

Eurotruss FD33/FD34 truss carrier stapelaars (set van 2)

€10,50

Truss is ontworpen voor een stevige constructie maar helaas moeilijk te stapelen. Deze Eurotruss FD33/FD34 truss carrier stapelaars leg je tussen 2 trussdelen zodat je deze exact op elkaar kan stapelen. Deze stapelaars worden geleverd als set.

Showtec Conische spigot voor Showtec F-serie

€5,90

Deze conische spigot is essentieel voor het aan elkaar bevestigen van truss. Hij is geschikt voor de F-serie van Showtec en heeft een lengte van 88,04 mm.

Alle extra benodigdheden voor het bouwen van je truss carré vind je hier. Van clips tot spacers, alles is verkrijgbaar online of in onze winkel.