Pianobanken & pianokrukken

Binnen deze categorie kun je terecht voor een pianobank, pianokruk of pianostoel (ook keyboardbank of keyboardkruk genoemd). Hiermee kun je de toetsen altijd comfortabel bespelen en het zorgt tevens voor een gezonde speelhouding. Een pianobank of pianokruk is namelijk vaak in hoogte verstelbaar en geeft je veel zitruimte zonder last te ervaren van een armsteun. Ook voor mobiel gebruik hebben wij diverse inklapbare pianobanken of pianokrukken. Voor een scherpe prijs en uitstekende service heb je bij Fritz-Events de keuze uit een breed aanbod pianobanken en pianokrukken. Koop je vanaf €75, -, dan is verzending gratis en bestel je vóór 18.00 uur, dan heb je de bestelling, mits voorradig, morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €200
Merken
KBB10 Keyboardbank
€ 39,95
14068 Opbergtas voor keyboardbankjes
€ 43,00
SKT 17 Keyboardbank met extra dikke zitting
€ 54,45
14065 Keyboardbank zwart
€ 82,00
14075 Keyboardbank zwart
€ 103,00
FD SEAT 1 ronde podium kruk inklapbaar & verstelbaar
€ 75,00
14077 Keyboardbank wit
€ 127,00
FM SEAT 1 kruk met voetsteun
€ 139,00
FM SEAT 1 BR kruk met voetsteun en rugleuning
€ 175,00
14093 Pianokruk rechthoek
€ 189,00
14092 Pianokruk rond
€ 179,00

Keyboardkruk voor meerdere toepassingen 

Een licht, verstelbaar, inklapbaar keyboardkruk van Gravity wordt ook vaak gebruikt als drumkruk. Deze is met name handig voor op het podium. De kruk zit erg comfortabel door de dikke laag schuim en kunstleren bekleding. Daarnaast is de kruk gemaakt van gegoten aluminium, staal en gegoten zink. Door de stevige uitvoering zit er maar liefst 5 jaar garantie op.

Opbergtas voor je keyboardbank of pianobank

Ben je van plan om je keyboardbank of pianobank regelmatig te vervoeren, dan is het belangrijk om een degelijke opbergtas te gebruiken. Hiermee voorkom je namelijk onnodige schade en door de schouderband wordt het vervoeren van je pianobank een stuk comfortabeler.

Pianostoel met rugsteun

Ben je een pianist die meer rugsteun nodig heeft, dan heeft Fritz-Events een passende pianostoel met rugsteun. Deze is makkelijk en snel in hoogte verstelbaar en de rugleuning heeft net als de zitting een kussen voor optimaal comfort.

Eerlijk advies voor kiezen tussen pianobank of pianokruk?

Heb je weinig ervaring met een kruk of bank voor je piano en wil je hier graag eerlijk en deskundig advies om een juiste keuze te kunnen maken? Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag. Daarnaast kun je onze showroom bezoeken in het Brabantse Cuijk waar diverse banken en krukken staan opgesteld.