Flightcase scharnieren

Een scharnier gebruik je voor het kunnen openslaan van een deksel of de deur van een flightcase. Je kunt hierbij kiezen om een deksel 90 graden (stopscharnier) of volledig (scharnier) te kunnen kantelen. Wil je een deksel of deur naast het openslaan los kunnen koppelen van de case, kies dan voor een uitneemscharnier. Flightcase onderdelen koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen en snelle levering. Bestel je bijvoorbeeld een voorradig product voor 18.00 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis! Voor heb bevestigen van scharnieren vind je bij ons ook bevestigingsmaterialen, zoals popnagels en schroeven.

... Lees meer

Fritz-Events voor al je flightcase onderdelen

Wij zijn al ruim 10 jaar dé expert in licht, geluid DJ gear en special effects. Naast scharnieren hebben wij een breed aanbod flightcases en flightcase onderdelen om de apparatuur die je bij ons afneemt veilig en snel te kunnen transporteren.

Iedere scharnier van goede kwaliteit

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat een scharnier van goede kwaliteit dient te zijn. Al onze scharnieren zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. Wij hebben namelijk scharnieren van de merken Adam Hall en Penn Elcom. Naast dat scharnieren van deze merken uiterst betrouwbaar zijn, hebben ze een goede prijs kwaliteitsverhouding en kun je ze bij ons verkrijgen tegen scherpe prijzen.

Eerlijk en deskundig advies nodig bij aankoop scharnier?

Door onze brede kennis en ervaring in licht, geluid, DJ gear en special effects kunnen wij je eerlijk en deskundig advies geven bij praktische vragen. Neem bij vragen over je scharnier gerust contact op met onze klantenservice. Bij ons word je namelijk direct geholpen en wij krijgen veel energie van het kunnen helpen van onze klanten. Koop vandaag nog je scharnier en de kans is groot dat je hem morgen al in huis hebt!