Scharnieren

Penn Elcom Opbouwscharnier 37 x 70mm

€0,70

Opbouwscharnier van het merk Penn Elcom. Dit scharnier is 7cm lang en 4cm breed.

Adam Hall 2524 Groot opbouw stopscharnier

€1,40

Dit ruime opbouw stopscharnier laat de kist van een flightcase niet verder open klappen dan 90°. Bekijk ons assortiment voor nog meer flightcase onderdelen!

Adam Hall 2251 Medium uitneemscharnier

€1,30

Voor scharnieren en andere flightcase onderdelen ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Dit uitneemscharnier is bijvoorbeeld ideaal als de een flightcase wilt openen en de deksel los wilt kunnen maken.

Adam Hall 2701 Inbouw stopscharnier

€2,20

Dit inbouw stopscharnier van Adam Hall houdt de deksel tot 140° open. Het scharnier is eenvoudig aan de binnenkant van de deksel en de flightcase te monteren.

Adam Hall 2709 Medium inbouw stopbeugel

€3,40

Deze inbouw stopbeugel zorgt ervoor dat de deksel van een flightcase niet verder open kan dan 90°. De beugel is ontworpen door de Duitse fabrikant Adam Hall die bekend staat om hun flightcase onderdelen.

Adam Hall 27082 Groot inbouw stopbeugel lang

€5,15

Laat de deksel van jouw flightcase niet omklappen met deze inbouw stopbeugel van Adam Hall. De stopbeugel kan namelijk niet verder dan 90° open staan.

Adam Hall 27083 Groot inbouw stopbeugel lang met verzet

€5,10

Met deze robuuste inbouw stopbeugel blijft de deksel van een flightcase tot 90° openstaan. Het verzet in deze stopbeugel zorgt ervoor dat dit netjes over de profielen van een flightcase heen loopt.

Adam Hall 27095 Medium inbouw stopscharnier

€5,20

Om de deksel van een flightcase niet geheel om te laten klappen heeft Adam Hall dit inbouw stopscharnier gefabriceerd. Dit stopscharnier zorgt ervoor dat de klep niet verder open kan dan 90°.

Adam Hall 27096 Medium inbouw stopscharnier

€5,85

Dit oerdegelijk stopscharnier laat de deksel van jouw flightcase niet alleen verticaal openstaan, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze niet dichtklapt. Dit komt door het "click stop" systeem dat Adam Hall in dit stopscharnier verwerkt heeft.

Adam Hall 270736 Medium inbouw stopscharnier met verzet

€6,90

Door dit inbouw stopscharnier op een flightcase te monteren zorg je ervoor dat de deksel niet volledig om klapt. Adam Hall heeft hier verzet aan toegevoegd zodat dit scharnier uitstekend aansluit op de profielen van een flightcase.

Adam Hall 270746 Medium inbouw stopscharnier met verzet

€6,90

Door het verzet in dit inbouw stopscharnier sluit deze mooi aan op de profielen van een flightcase. Door het stopscharnier blijft de deksel open, maar klapt hij niet verder door.

Adam Hall 270755 Medium inbouw stopscharnier met verzet en revet bescherming

€8,60

Dit inbouw stopscharnier van het merk Adam Hall is ideaal om een flightcase open te laten staan. Door middel van het "click stop" systeem blijft de deksel hangen tot deze terug geduwd wordt.

Adam Hall 270826 Groot inbouw stopscharnier

€6,90

Dit forse inbouw stopscharnier van Adam Hall houdt de deksel van een flightcase tegen. De deksel is dan ook weer eenvoudig te sluiten. De diepte van dit scharnier bedraagt 10mm.

Adam Hall 270836 Groot inbouw stopscharnier met verzet

€6,90

Door het verzet in dit inbouw stopscharnier van Adam Hall wordt hij mooi aangesloten op de flightcase. Het stopscharnier houdt ook de deksel open zonder om te klappen.

Adam Hall 270837 Groot inbouw stopscharnier met verzet

€8,90

Met dit inbouw stopscharnier valt de deksel van een flightcase niet zomaar dicht. Het "click stop" systeem dat Adam Hall in dit scharnier verwerkt heeft houd de deksel namelijk open tot deze terug geduwd wordt.

Adam Hall 270838 Groot Inbouw stopscharnier met verzet

€8,90

Dit inbouw stopscharnier van Adam Hall heeft "click stop". Hierdoor kan de deksel niet zomaar dicht vallen. Door het verzet in de schotel loopt dit stopscharnier mooi over de profielen van een flightcase.

Adam Hall 2640 L-scharnier

€2,50

Adam Hall heeft twee producten met elkaar gecombineerd! Dit L-scharnier functioneert namelijk als scharnier maar ook als overzethoek.

Adam Hall 2640-05 L-scharnier 5mm radius

€1,95

Dit L-scharnier is een combinatie van een scharnier en twee overzethoeken. Dit door Adam Hall geproduceerde L-scharnier is eenvoudig te monteren en geeft meer stabiliteit.

Adam Hall 2641 L-scharnier

€2,40

Dit L-scharnier is bedoeld om op de hoeken van je flightcase te monteren. Het scharnier heeft namelijk een hoek die direct als overzet hoek functioneert.

Adam Hall 2252 Groot uitneemscharnier

€1,40

Met dit uitneemscharnier kan je de deksel van de flightcase openen en los maken. Zo kan je bijvoorbeeld met de Adam Hall flightcase poten een tafel van de deksel maken.