Koptelefoon accessoire

Koptelefoons zijn slijtage gevoelig. Zorg daarom dat je koptelefoon altijd veilig en gebruiksvriendelijk kan worden opgehangen door middel van een koptelefoon houder. Neem je een koptelefoon regelmatig mee op reis, dan voorkom je ongewenste schade aan je koptelefoon door hem te vervoeren in een koptelefoon case of tas. Dit is vooral aan te bevelen voor DJ's die een koptelefoon gebruiken tijdens shows en voor muzikanten die optreden met een in-ear systeem.

... Lees meer

Bijna iedere muziekliefhebber zal ooit het probleem hebben dat een jack plug niet past op de audio-ingang van je mobiel, laptop, mengpaneel, geluidskaart of ander audiosysteem. Jack ingangen kunnen namelijk verschillende formaten hebben. Een jack-verloop naar 3,5 mm (1/4 inch) of 6,3 mm (1/8 inch) of omgekeerd vind je bij ons in alle soorten en maten. Zowel verguld als splitter en beschikbaar in mono en stereo uitvoering.

Wil je een optimale geluidservaring, dan is het niet enkel van belang om een goede koptelefoon te kopen. De geluidskwaliteit van een koptelefoon versterker draagt namelijk ook erg bij aan je muziekbeleving. Je zult merken dat het geluid dat uit een koptelefoon versterker komt veel beter is dan het geluid uit een mobiel of laptop. Dit verschil merk je het beste met een professionele hifi koptelefoon.