Stroomadapters

Ben je een originele adapter kwijt of is deze kapot gegaan? Er bestaat een grote kans dat je de specifieke adapter die je nodig hebt in deze categorie vind. Zoek bij het vinden van je adapter op een specifiek type product of let op de geleverde spanning en aansluiting. Indien de specifieke adapter die je nodig hebt ontbreekt, dan kun je nog altijd gebruik maken van een universele adapter door diverse verwisselbare opzetstekkers. Ook een enkele of dubbele USB oplader koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Bestel je voor 18.00 uur een voorradig product, dan heb je hem morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
PS124L-E Voedingsadapter voor 4 ontvangers en PSM vergrendelbaar
€ 109,00
PS43E voedingsadapter voor LX3, LX4, ULX4 en UC4
€ 39,00
Universele USB voeding
€ 6,40
PS124 Voedingsadapter voor 4 ontvangers en PSM
€ 114,00
EW-D power supply voedingsadapter
€ 18,90
Universele 5V USB-A adapter / oplader 2,4A
€ 8,95
NT1-1 voedingsadapter
€ 89,00
Universele AC voedingsadapter 3-12V 1A
€ 19,65
NT 12-5CW Voedingsadapter voor XSW1, XSW2 en EW-G4
€ 18,90
NT2-3 EU voedingsadapter
€ 19,50
EW-D power distribution cable
€ 18,90
NT 12-35 CS voedingsadapter voor EW-D ASA
€ 49,00

Specifieke stroomadapters

Heb jij een apparaat van Native Instruments, Adam Hall, Showtec, Shure of Sennheiser die werkt door middel van een adapter? Denk hierbij aan draadloze microfoonontvangers van Shure, USB lamp van Adam Hall, Audio Interface van Native Instruments, een lichtcontroller van Showtec of een bodypack ontvanger van Sennheiser. In het geval dat je een reserveadapter wilt bestellen of je vorige adapter is kapotgegaan, dan kun je deze hier bestellen voor een scherpe prijs.

Universele stroomadapters

Heb jij een totaal ander apparaat waarvan je de adapter kwijt bent of waarvan de adapter kapot is? Een universele adapter is in dit geval meestal dé uitkomst. Door de verschillende opzetstekkers zit er altijd wel de juiste connector bij voor jou specifieke apparaat.

Vragen over stroomadapters?

Zit je gewenste stroomkabel er niet tussen, neem dan een kijkje in ons complete aanbod stroomkabels. Mocht je er vervolgens nog niet in slagen om de juiste adapter of kabel te vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar om je vol enthousiasme te kunnen helpen. Koop je producten online, dan is verzending gratis bij een orderwaarde vanaf €75, -.