Microfoon accessoires

Bij het kopen van een microfoon ben je vaak onbewust van het belang dat diverse microfoon accessoires hebben met betrekking tot het gemak, gebruik en de kwaliteit van je optreden, repetitie of opname. Denk bijvoorbeeld aan een microfoonstatief met de juiste klem, een passende kabel, een opbergsysteem, windkap, popfilter en plopkap. Bepaalde situaties vragen om nuttige of noodzakelijke accessoires en deze koop je uiteraard bij Fritz-Events! Bij ons betaal je namelijk nooit te veel, is verzending gratis bij een bestelling vanaf €75, - en bestel je een direct leverbaar product, dan heb je hem morgen al in huis! Wacht niet langer en bestel direct je benodigde microfoon accessoire!

... Lees meer

Microfoon accessoires voor in de studio

Voor het opnemen van een zanglijn wil je condities creëren waarmee je de beste input kunt leveren. Het opnemen van een zanglijn voor een nieuw nummer of cover gebeurt dan ook vaak in een studio, waar zo goed als mogelijk rekening wordt gehouden met de akoestiek en andere factoren die de kwaliteit van je opname kunnen beïnvloeden. In een studio zie je dan ook vaak popfilters om grote hoeveelheden luchtverplaatsing tegen te gaan bij het uitspreken van bepaalde klanken, zoals "pop". Ook zie je regelmatig een shockmount die het opvangen van trillingen tegengaat.

Microfoon accessoires voor buiten

Bij buitenevenementen kan een harde wind de kwaliteit van je opname verstoren. Om dit tegen te gaan zijn diverse plopkappen ontwikkeld of je kunt ervoor kiezen om een microfoon windkap te gaan gebruiken.

Microfoon accessoires voor draadloos gebruik

Kies je ervoor om over te gaan op draadloos, dan ga je gebruik maken van beltpacks en ontvangers. Accessoires die je in dit geval nodig kunt hebben zijn een beltpack riem/houder, antenne, oplaadbare batterijen en een rackmount voor je draadloze audio ontvanger.

Vragen over microfoon accessoires?

Bij vragen of het niet kunnen vinden van je gewenste microfoon accessoire neem je contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag en wie weet leren wij van jou om je in de toekomst nóg beter van dienst te kunnen zijn. Wij willen namelijk dat je een lach op je gezicht krijgt van de producten die je bij ons koopt én wij willen je precies kunnen leveren waarnaar je op zoek bent tegen de beste prijs, service en een snelle levering!