Microfoon standaard tas

Om je microfoon statief kras- en vuilvrij te houden, hebben wij tassen die op maat zijn ontworpen voor het opbergen en transporteren van 1  tot 6 microfoonstatieven. Een microfoon standaard tas van Fritz-Events is van hoge kwaliteit en gaat hierdoor lang mee. Daarnaast bieden ze een stevige bescherming voor je apparatuur. Een microfoon standaard tas koop je online bij Fritz-Events! Bestel je voor 18.00 uur, dan sturen wij beschikbare producten direct op en verzending is gratis vanaf €75, -. Wacht niet langer en profiteer van ons brede aanbod producten op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects! 

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
21427 Transporttas voor 6 microfoonstatieven
€ 132,00
BG MS PB4B tas voor 4 microfoonstatieven met ronde voet
€ 63,00

Één betrouwbare leverancier voor al je benodigdheden

Heb je meerdere producten op je bestellijst staan, dan bevelen wij aan om deze direct bij één enkele webshop te bestellen. Dit vergroot namelijk het gemak de betrouwbaarheid en scheelt daarnaast vaak in kosten door eenmalige gratis verzending. Omdat wij al meer dan 10 jaar dé specialist zijn in licht, geluid, DJ gear en special effects én scherpe prijzen hanteren zijn wij zo'n betrouwbare partner waar je nooit te veel betaalt! Naast een Microfoon standaard tas van K&M en DAP, kun je namelijk al je andere benodigdheden direct bij ons bestellen. Denk hierbij aan je microfoon, microfoonstatief, in ear systeem, Audio interface en alle andere benodigdheden voor zangers en zangeressen.

Vragen over microfoon standaard tas of ander product?

Heb jij een specifieke vraag met betrekking tot een microfoon standaard tas of heb je andere vragen? Twijfel dan geen moment en neem direct contact op met onze klantenservice. Wij staan namelijk direct voor je klaar om je eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Bij ons heb je het geluk hulp te krijgen zonder in de wacht te hoeven staan en ook e-mails beantwoorden wij binnen één werkdag. Naast een webshop kun je een bezoek brengen aan onze 200m2 showroom in het gezellige Brabantse Cuijk. We zien je graag!