Bellenblaasmachines

Beamz B100 Draagbare bellenblaasmachine

€25,00

De Beamz B100 is een zeer compacte, populaire bellenblaasmachine. Het formaat maakt hem draagbaar en bovendien werkt ie op batterijen.

JB Systems Bubble-01 bellenblaasmachine

€39,90

Een bellenblaasmachine gaat nooit vervelen. Een leuk product voor thuis, cafés of verenigingen. Plaats bellenblaasvloeistof in het reservoir en zet het apparaat aan. De ventilator blaast de vloeistof via de radertjes naar buiten.

American DJ BubbleTron bellenblaasmachine

€69,00

De Bubbletron van American DJ is een uitstekende oplossing voor iedereen die een mooi en speciaal effect wil creëren op een podium bij bijvoorbeeld een musical, maar ook erg leuk bij gebruik bij een drive-in discotheek.

Antari B-100 Bellenblaasmachine

€109,00

Deze Antari B-100 is een bellenblaasmachine met een tank capaciteit van 1 liter. Door zijn compacte, maar professionele uiterlijk, is deze machine prima geschikt voor Drive-in Shows en cafés.

Antari B-100X Bellenblaasmachine

€119,00

Deze Antari B-100X is een bellenblaasmachine met een tank capaciteit van 1 liter. Door zijn compacte, maar professionele uiterlijk, is deze machine prima geschikt voor Drive-in Shows en cafés. De B-100X is te besturen met de optionele afstandsbediening.

Beamz B500 Bellenblaasmachine

€35,00

Met de Beamz B500 blaas je tientallen bellen de ruimte in, zonder daar zelf moeite voor te doen. Eén druk op de knop en wat bellenblaasvloeistof is voldoende!

Beamz B2500 Grote bellenblaasmachine

€129,00

De Beamz B2500 is een grote bellenblaasmachine met een hoog vermogen. Zijn dubbele ventilators zorgen voor honderden bellen.

Beamz SB1500LED rook- en bellenblaasmachine met LEDs

€169,00

Een machine die zowel bellen als rook kan maken is nieuw voor ons. Beamz heeft het voor elkaar gekregen en heeft daarbij nog eens 12 gekleurde LED's toegevoegd voor een spectaculair effect!

Beamz SB2000LED rook- en bellenblaasmachine met LEDs

€239,00

Je hebt rookmachines en je hebt bellenblaasmachines. De Beamz SB2000LED combineert beiden en maakt bellen gevuld met rook. Bovendien maken de LED's aan de voorzijde van het apparaat het geheel compleet!

Beamz B500LED Bellenblaasmachine met LED

€45,00

Deze bellenblaasmachine van Beamz blaast niet alleen tientallen bellen de lucht in, zijn transparante behuizing verandert ook nog eens van kleur! Een leuke gadget voor drive-in shows, cafés of voor thuis.

Showtec Bubble X bellenblaasmachine

€52,70

Op zoek naar een betaalbare bellenblaasmachine? Deze Showtec Bubble X heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Hij blaast in korte tijd vele bellen de lucht in. Gebruik altijd speciale bellenblaasvloeistof.

Antari B-200 DMX Bellenblaasmachine

€409,00

Deze bellenblaasmachine geeft een leuk effect op een feestjes. Met een vermogen van 100W blaast hij een regen van bubbels de lucht in.

American DJ Bubbletron GO bellenblaasmachine

€115,00

Een bellenblaasmachine die je vast kunt houden tijdens gebruik en overal mee naartoe kunt nemen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar deze American DJ Bubbletron GO bellenblaasmachine is het bewijs.

Antari BCR-1 Draadloze afstandsbediening voor B100X en B200

€49,00

Deze BCR-1 draadloze afstandsbediening kun je gebruiken om je Antari B100X en B200 mee aan te sturen. Hij is draadloos en bedraad te gebruiken.

MagicFX Smokebubble blaster bellenblaasmachine

€3.456,00

De Magic FX Smokebubble Blaster is de grootste bellenblaasmachine ter wereld. Hij is ontworpen voor gebruik op festivals, evenementenhallen of podia. Desgewenst kun je de bellen vullen met rook. Zijn output is maar liefst 6000 bellen per minuut!

Eurolite BW-100 Bellenblaasmachine

€74,90

Met een bellenblaasmachine kun je een leuk effect creëren op een feestje. Deze BW-100 van Eurolite werkt op zeepwater en is voorzien van een beugel waarmee je hem veilig op kunt hangen.

Bellenblaasmachines zijn er in diverse prijsklassen. Het verschil zit hem vaak in de hoeveelheid bellen dat het apparaat kan produceren en de kracht waarmee de bellen worden verspreid. De eenvoudige bellenblaasmachines worden veelal thuis gebruikt en bij beginnende drive-in shows. De professionelere bellenblaasmachines zien we vaak terug in discotheken en bij voorstellingen in theaters.

Hoe werkt een bellenblaasmachine?
De meeste machines zijn voorzien van een bakje waar de bellenblaasvloeistof in kan. Een rad met kleine gaatjes draait door de vloeistof, waardoor de gaatjes zich vullen met bellenblaasvloeistof. Vervolgens komt het rad langs een ventilator die alle bellen de lucht in blaast. Een prachtig effect!