Speaker management

Bezit je meerdere luidsprekers die je aan elkaar wilt koppelen en afhankelijk van elkaar wilt kunnen besturen? Denk hierbij aan het volume, de EQ, delays, crossover of brom verwijderaar? Deze kun je snel en gemakkelijk draadloos instellen op een tablet, laptop of mobiel via een gebruiksvriendelijke applicatie. Het zijn all-in-one systemen die verschillende functies combineren, zodat je voldoende hebt aan slechts één apparaat om alle mogelijkheden maximaal te kunnen benutten. Je speaker management systeem koop je uiteraard bij Fritz-Events! De systemen binnen deze categorie hebben wij namelijk zorgvuldig geselecteerd op prijs-kwaliteitsverhouding bestel je tegen een scherpe prijs met gratis verzending!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €550
Merken
DriveRack PA2 luidspreker managementsysteem
€ 505,00

Populair speaker management systeem

Een erg populair systeem met een erg hoge prijs-kwaliteitsverhouding en vele opties is de DBX DriveRack PA2. Wil je echter componenten van hogere professionele kwaliteit, dan kies je voor een systeem van RAM Audio.

Voor wie zijn speaker management systemen interessant?

Je ziet ze vaak in kroegen, zalen en clubs. Op het moment dat je meerdere ruimtes of speakercombinaties vanuit één systeem wilt kunnen besturen, dan kies je namelijk voor een speaker management systeem. Deze stelt je in staat om je geluid van alle ruimtes individueel én gezamenlijk te kunnen bedienen vanuit je mobiel of tablet. Ook voor drive-in DJ's en moderne huizen en kantoorpanden met plafondspeaker systemen kunnen deze systemen uitkomst bieden.

Vragen over een speaker management systeem?

Ben je niet erg bekend met deze systemen, maar ben je wel naar een systeem op zoek voor het besturen van meerdere speakersets? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij geven je vrijblijvend eerlijk en deskundig advies! Wil willen je namelijk zo goed mogelijk helpen met het vinden van je benodigde apparatuur op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Voor een demonstratie kun je langskomen in onze 200M2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk!