Flightcase sluitingen

Indien je de verkeerde sluiting gebruikt voor je toepassing, kan deze snel beschadigd raken of zelfs kapot gaan! Het is daarom belangrijk om te weten welke sluiting voor jouw toepassing geschikt is. Voor flightcases is het gebruikelijk om vlindersloten te gebruiken, aangezien deze sloten stevig, robuust en veilig zijn. Bij heavy-duty flightcases gebruik je een inbouw variant en voor minder zware toepassingen is een opbouw variant al voldoende. Voor koffers heb je vaak al genoeg stevigheid bij het gebruiken van opbouwsloten, welke gebruiksvriendelijker en compacter zijn. Daarnaast kunnen opbouwsloten zijn beveiligd door middel van een sleutel. Alle typen flightcase sloten en andere onderdelen koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer

Verschillende typen flightcase sluitingen

Naast vlindersloten en opbouwsloten kun je bij ons terecht voor een koppelslot, haak- en roteervergrendeling, lid sluiting, slothouder, draaislot, claplock sluiting en/of deurhendel. Wij hebben een zorgvuldige selectie aan sloten van de Duitse kwaliteitmerken Adam Hall en Penn Elcom, waardoor kwaliteit gegarandeerd is.

Onderdelen en accessoires voor flightcase sluiting

Naast het kopen van je slot bestel je bij ons je opbouw beugel, keeper, beschermschotel, slotoog, slothouder, lid haak, T-key sleutel en sliding latch. Voor iedere toepassing is namelijk een juiste sluiting te vinden! Mocht je daarnaast popnagels of de juiste boor missen, bestel deze dan gelijk mee. Mocht je een onderdeel of accessoires missen, neem dan contact met ons op en wellicht kunnen we je gewenste product toch leveren ondanks het product niet in ons online assortiment te vinden is.

Meer informatie over flightcase sluitingen?

Kun je eerlijk en deskundig advies gebruiken bij het kopen van je benodigde sloten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag en staan 6 dagen per week voor je klaar! Wij zijn dé specialist in licht, geluid, DJ gear en special effects. Hierdoor kunnen wij jou helpen met het voorzien van de juiste flightcase onderdelen. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je een beschikbaar product voor 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis!