Keyboard flightcase

Prijs
Min: €0
Max: €250
Merken
Flightcase voor keyboard 61 toetsen
€ 229,00
Flightcase voor keyboard 76 toetsen
€ 239,00
Flightcase voor keyboard 88 toetsen
€ 249,00

Breed aanbod aan accessoires naast keyboard flightcase

Heb je wel al een keyboard, maar bijvoorbeeld nog geen keyboard standaard, keyboard bankje, sustain pedaal of bekabeling, dan ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan keyboard benodigdheden tegen scherpe prijzen! Heb jij er trouwens al over nagedacht hoe je een goede kwaliteit opname kunt maken van je pianospel en/of zang, bekijk dan onze state-of-the-art aanbod aan audio interfaces.

Keyboard flightcase is handig te vervoeren

Door de stevige wielen en fijne handvaten zijn zware keyboards, midi-keyboards, piano’s en synthesizers gemakkelijk te vervoeren en hoef je niet telkens met een hoop gewicht te sjouwen. De rubber voetjes maken het daarnaast mogelijk om de case stevig in iedere positie te kunnen zetten zonder bang te hoeven zijn om schade op te lopen.

Keyboard flightcase met snelle levering

Wij proberen jou de beste service te bieden bij het kopen van je benodigde apparatuur. Dit doen we door te zorgen voor een snelle verzending en je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Bij vragen over je benodigde keyboard flightcase kun je kosteloos en snel contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je hier graag bij!