Coax kabels

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige coax kabel voor een betrouwbaar televisiesignaal of internetverbinding? Een coax kabel geeft hoogfrequente signalen door, waardoor weinig tot geen stoorsignalen naar binnen of naar buiten kunnen lekken. Ze worden gebruikt voor je televisie, radio en internetverbinding (kabeltelevisie, radio via de ether en antenne aansluiting), maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Je koopt een coax kabel bij Fritz-Events per rol van 100 meter. Hierbij is verzending gratis en bestel je voor 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis! Mits voorradig.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €400
Merken
Lengte
3G-SDI coax kabel 100m
€ 256,05
HD-SDI coax kabel 100m
€ 128,45
PCX160/1 coax videokabel RG6/U 3G-SDI 100m
€ 357,50
SD-SDI coax kabel 100m
€ 88,90

Verschil tussen 3G, HD en SD

Het grote verschil tussen de verschillende typen COAX kabels is de bitrate. Dit zijn het aantal MB's die je per seconde wilt kunnen ontvangen of sturen. De SD heeft een bitrate tot 360 mb, de HD gaat tot 1485 MBit/s en de 3G kan een verbluffende 2970 MBit/s overdragen. Afhankelijk van je situatie kies je een kabel met een passende snelheid. Houd hierbij tevens rekening met het feit dat de internetsnelheid ieder jaar verder toeneemt.

Betrouwbaar merk coax kabel

Wij hebben gekozen om COAX kabels in ons assortiment op te nemen van het merk DMT. Namens onze zorgvuldige selectie hebben deze kabels de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Jij hoeft dit hierdoor niet zelf uit te gaan zoeken, wat je veel tijd en een mogelijke miskoop bespaard.

Toch op zoek naar een andere kabel?

Zit je gewenste COAX oplossing er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice. Naast COAX kabels vind je bij Fritz-Events alle bekabeling op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. In totaal hebben wij meer dan 15.000 producten in ons huidige assortiment.