Overige randapparatuur

Apart BUZZSTOP-MKIII signaalconverter en ground isolator

€78,65

De Apart BUZZSTOP-MKIII signaalconverter en ground isolator is een echte probleemoplosser. Zo haalt hij brom en zoem uit een geluidsysteem, maar kan hij ook een gebalanceerd signaal omzetten in een ongebalanceerd signaal en omgekeerd.

Apart ALINP lokaal inputpaneel met microfoon- en lijningang

€181,50

In dit Apart ALINP lokaal inputpaneel kun je een microfoon met XLR en een audiobron met stereo RCA prikken. Daarnaast is het volume van deze ingangen afzonderlijk regelen. Erg handig in bijvoorbeeld een klaslokaal, kantine of vergaderruimte.

Behringer HD400 Brom verwijderaar

€27,00

De Behringer HD400 is een klein kastje dat aardig wat problemen kan verhelpen. Deze 2-kanaals brom verwijderaar kan namelijk ingezet worden om vervelende bijgeluiden en brommetjes eenvoudig te verwijderen of verminderen.

Shure A15PRS Fasedraaier

€78,00

Op zoek naar een fasedraaier om storingen uit je signaal te halen? Deze fasedraaier van Shure heeft een 3-pins XLR male aan de ene kant en 3-pins XLR female aan de andere kant.

Shure A15LA In-line attenuator

€68,00

De Shure A15LA reduceert inkomend geluid met 50dB. Dit zorgt ervoor dat een linesignaal aangesloten kan worden op een microfooningang. Normaal gesproken gaat een linesignaal daar veel te hard voor en ontstaat vervorming.

JTS MA-500 Phantoomvoeding

€32,95

De JTS MA-500 is een klein product om phantoomvoeding snel en eenvoudig tussen een kabel te plaatsen voor een condensatormicrofoon.

JTS MA-SW In-line microfoonschakelaar

€25,95

De werking van deze JTS MA-SW is uiterst eenvoudig. Je plaatst hem tussen je microfoon en de audio-installatie en vervolgens kun je de microfoon op afstand aan en uit zetten. Geschikt voor zowel dynamische als condensator microfoons.

JTS MA-PRS In-line faseveranderaar

€42,95

De JTS MA-PRS is ontwikkeld voor het veranderen van de polariteit van een gebalanceerd audiosignaal. Dit kan bijvoorbeeld erg bruikbaar zijn wanneer de afstand tussen 2 microfoons en de audiobron niet hetzelfde is en er faseverschillen optreden.

JTS MA-HPF In-line high pass filter

€49,95

Met deze JTS MA-HPF reduceer je de laagste tonen uit je microfoonsignaal. Alles onder de 100 Hz wordt niet doorgegeven. Hij is tevens geschikt voor condensatormicrofoons die fantoomvoeding nodig hebben.

JTS MA-123 In-line attenuator

€19,95

Met deze JTS MA-123 reduceer je het volume van een gebalanceerde microfoon of een line-signaal met 10, 20 of 30dB. Ideaal ter bescherming van de ingangen van je mixer, computer of recorder. Perfect om een overstuurd signaal te voorkomen!

Shure A15HP In-line high pass filter

€68,00

Met deze In-line high pass filter van Shure filter je alle lage frequenties onder de 100 Hz weg met behoud van de geluidskwaliteit. Zoemgeluiden van elektriciteit die hoorbaar kunnen zijn op een geluidssysteem worden met deze high pass filter weggefilterd

Shure A15BT Brugtransformator

€68,00

Deze A15BT Brugtransformator kan gebruikt worden om gebalanceerde en ongebalanceerde apparaten met verschillende signaalniveau's of impedantie's met elkaar te verbinden.

Shure A15AS In-line attenuator

€68,00

Met de Shure A15AS reduceer je het volume van een gebalanceerde microfoon of een line-signaal met 15, 20 of 25dB. Ideaal ter bescherming van de ingangen van je mixer, computer of recorder. Ideaal om een overstuurd signaal te voorkomen!

DAP ELI-101 brom verwijderaar

€52,70

Soms heb je last van vervelende brommen in het geluid doordat de kabels verkeerd geaard zijn bijvoorbeeld. De DAP ELI-101 is een stereo bromverwijderaar en is voorzien van stereo XLR in- en uitgangen.

DAP ASC-202 2-weg stereo converter

€60,90

De DAP ASC-202 converteert stereo RCA signalen naar gebalanceerde XLR line signalen en terug. De ene zijde heeft 2 XLR ingangen en stereo RCA uitgangen. De andere zijde is voorzien van stereo RCA ingangen met 2 XLR uitgangen.

DAP AMM-401 compacte actieve 4-kanaals mixer

€70,80

Deze DAP AMM-401 mixer is uitgevoerd in een stevige behuizing met rubberen hoeken waardoor deze mixer wel tegen een stootje kan. Aan de voorzijde zit een Padfilter + gebalanceerde XLR uitgang met voor elk kanaal + master een aparte volumeregelaar.

DAP AGI-101 Groundloop Isolator

€6,15

Haal ongewenste aardbrommen uit je audiosignaal met de DAP AGI-101 Groundloop Isolator. Eenvoudig aan te sluiten en geen voeding nodig.

Palmer Pro BALUN PLI05 Line Isolation box 2-kanaals

€105,00

Met deze Palmer Pro BALUN PLI05 Line Isolation box 2-kanaals zet je eenvoudig een gebalanceerd signaal om naar een ongebalanceerd signaal. Hiermee voorkom je een zogenaamde ground loop hum, een brom, veroorzaakt door aardlussen.

Monacor FGA-40HQ high-end ground isolator

€19,90

Deze Monacor FGA-40HQ high-end ground isolator zorgt ervoor dat verstoring van het signaal en vervelende bromgeluiden tot het verleden behoren. Hij heeft twee RCA in- en uitgangen.

IMG Stage Line FGA-102 stereo line isolator

€55,95

Met deze IMG Stage Line FGA-102 stereo line isolator behoren verstoringen van het signaal of een vervelende brom tot het verleden. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als je de geluidskaart van een pc aan wilt sluiten op een mixer of versterker.