Pipe and drape opbergsysteem

Een pipe and drape systeem kun je gemakkelijk, veilig en compact vervoeren en opbergen door middel van ons diverse aanbod aan opbergsystemen. Bij ons vind je met name een pipe and drape transport trolley, opbergtassen/bags en diverse pipe and drape flightcases. De tassen en transport trolley zijn van Showtec en de flightcases van DAP. Een pipe and drape opbergsysteem koop je bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en leveren direct (indien voorradig). Verzending is daarnaast gratis bij een bestelling vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2000
Merken
Tas voor pipe and drape systeem 150cm
€ 69,75
Tas voor pipe and drape systeem 185cm
€ 80,75
Tas voor pipe and drape systeem 210cm
€ 86,45
Tas voor pipe and drape systeem 250cm
€ 100,75
Pipe and drape case voor FOH kit
€ 1.060,00
Pipe and drape case 45cm base
€ 1.338,00
Pipe and drape case 60cm base
€ 1.630,00
Pipe & Drape carrying bag orange M oranje draagzak
€ 2,45
Pipe & Drape carrying bag orange S oranje draagzak
€ 2,15
Pipe and drape transport trolley
€ 1.355,35
Pipe & Drape carrying bag orange L oranje draagzak
€ 3,20
Pipe & Drape Case voor FOH kit
€ 1.909,00
Base Plate Pinhouder voor Pipe & Drape Transport Trolley
€ 44,45

Een pipe and drape tas of flightcase opbergsysteem?

Indien je een pipe and drape per bakwagen of vrachtwagen vervoert in combinatie met ander apparatuur, bijvoorbeeld bij een licht of geluidsklus of beursstand, dan gebruik je al snel een verstevigde flightcase als opbergsysteem om beschadiging of verdrukking van apparatuur te voorkomen. Door al je apparatuur veilig af te schermen en niet de kans te geven om vrij te kunnen bewegen, minimaliseer je de kans op beschadiging. Daarnaast hebben flightcases een beschermende werking tegen vocht, stof en vuil. Indien je een pipe and drape systeem per auto of fiets vervoert, dan gaat de voorkeur al snel uit naar een goedkopere, compactere en lichtere Showtec tas.

Eerlijk en deskundig advies?

Naast flightcases en tassen voor pipe and drape hebben wij ze in alle soorten en maten. Mocht je gewenste opbergsysteem niet in ons complete assortiment te vinden zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen kijken of wij het gewenste product toch kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij je voorzien van eerlijk en deskundig advies door onze ruim 10 jaar ervaring in licht, geluid, DJ gear en special effects. Bestel je daarnaast vandaag voor 18.00, dan heb je voorradige producten morgen al in huis!