Crossovers

LD Systems X223 Crossover

€98,00

Op zoek naar een compacte crossover? De X223 van het merk LD Systems kan zowel stereo 2-weg als mono 3-weg worden ingezet. Hij is slechts 1 HE hoog en uitermate geschikt voor inbouw in 19 inch flightcases.

JB Systems XO 2.4 19 inch Crossover

€109,00

Met deze crossover haal je alles uit je geluidssysteem wat erin zit. Met deze crossover zorg je dat je luidsprekers alleen de frequenties doorkrijgen waar ze voor bedoelt zijn. Je kunt bijvoorbeeld je topspeakers alleen mid/hoog laten weergeven.

JB Systems ENH 2.3 Sound enhancer

€115,00

Met deze Sound enhancer van JB Systems ben je voorzien van een mooi en vol geluid. Bass-geluiden worden veel dynamischer dan ze al waren en hij heeft zelfs een aparte subwoofer uitgang.

DAP ACX-2 Actieve crossover

€97,20

Een crossover zorgt ervoor dat het geluid gescheiden uitgestuurd wordt over een 2- of 3-weg geluidssysteem. Om alle frequenties zo duidelijk mogelijk uit te sturen is het gebruik van een crossover van belang.

DAP DCP-24 MKII digitale crossover

€219,00

Een crossover is ontwikkeld om het geluid gescheiden uit te sturen. Hierdoor kunnen de frequenties per luidspreker maximaal worden uitgestuurd. De DAP DCP-24 MKII is een digitale crossover die voorzien is van 4 uitgangen en 2 ingangen.

DAP DCP-26 MKII digitale crossover

€239,00

De DAP DCP-26 MKII is een digitale crossover die je direct op een PC kunt aansluiten. Net zoals zijn kleinere broertje (DCP-24 MKII) kan de DCP-26 MKII alle kanalen apart in- en uitschakelen en de frequenties instellen.