Crossovers

Een crossover splitst een audio signaal naar 2 of 3 frequentie ranges om een sub, top en optioneel mid speaker in te kunnen regelen. Een crossover is onmisbaar bij een actieve sub-top combinatie. Je bepaalt zelf tot welke frequentie de sub-speaker uitstuurt en vanaf welke frequentie een top-speaker uitzendt. Op deze manier creëer je een optimale geluidskwaliteit, waarin de frequenties goed in elkaar overlopen voor een mooie fullrange klank. Een crossover koop je bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en verzending is gratis vanaf €75,-.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €250
Merken
X223 Crossover
€ 118,00
DCP-24 MKII digitale crossover
€ 217,00
DCP-26 MKII digitale crossover
€ 232,00
XO 2.4 Mk2 crossover
€ 101,00
223XS crossover
€ 198,00
234S crossover
€ 219,00
234XS crossover
€ 249,00

Verschil in crossovers

Je kunt kiezen voor een systeem met 3, 4 of 6 uitgangen. 3 Uitgangen gebruik je voor een stereo speaker combinatie met slechts één subwoofer. 4 Uitgangen zijn geschikt voor een stereo sub-top combinatie. 6 Uitgangen gebruik je bij een stereo 3-weg systeem. Kwalitatief zijn de crossovers van DBX het beste, maar tevens ook het meest prijzig. Andere systemen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding zijn: DAP, JB Systems en LD Systems.

Speakerkabels

Aangezien je op zoek bent naar een crossover, kan het goed zijn dat je ook nog XLR kabels nodig hebt. Deze bestel je direct mee en geniet van de gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,-.

Vragen over een crossover?

Niet duidelijk welke crossover past in jouw situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom in het Brabantse Cuijk. Wij staan 6 dagen per week vol enthousiasme voor je klaar om een glimlach op je gezicht te toveren. Toch liever online kopen? Bestel dan vóór 18 uur, dan heb je hem, mits voorradig, morgen al in huis!