Wielplaten

Wielplaten zijn erg handig bij het verplaatsen van zware, statische objecten. Denk hierbij aan grote speakers, subwoofers en flightcases. Wielplaten kunnen uitkomst bieden om rugklachten te voorkomen en de veiligheid te bevorderen. Deze zijn namelijk ontworpen om snel objecten te kunnen rollen op het moment dat tillen door het zware gewicht geen duurzame optie is voor het welzijn van je lichaam. Bij Fritz-Events koop je je wielplaat goedkoop en voordelig online! Bestel je een voorradig product voor 18.00 uur vandaag, dan heb je de bestelling morgen al in huis.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Toon meer
FCB104 wielplaat
€ 119,35
UCA-SCVWB Wielplaat voor stack case
€ 90,35
38085L Wielplaat links
€ 7,50
38085R Wielplaat rechts
€ 7,50
UCA-SCWB Wielenset voor stackcase flightcases
€ 74,00
RCA-DDWB Wielplaat voor flightcase
€ 128,85
EON ONE MK2 Transporter
€ 129,00
Nimbus Cart wielplaat
€ 135,00

Wielplaat beschikbaar in verschillende uitvoeringen

Wielplaten zijn er in alle soorten en maten voor duizenden verschillend producten. Op het moment dat je veel werkt met opeengestapelde DAP Stack Cases (55 x 40 cm), dan heeft de wielplaat voor stack cases hier de juiste afmeting voor en voorkom je dat stack cases eraf schuiven door de stevige inklemblokjes. Voor het rollen van verschillende soorten apparatuur worden vaak vier wielen gebruikt met een platte plaat. Daarnaast zijn ook wielplaten ontwikkeld voor ABS Cases en voor stackcase flightcases (2 wielen). Ook wielplaat onderdelen, zoals wielen en steekwagens vind je bij Fritz-Events!

Vragen over je wielplaat?

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear & special effects. Bij vragen kun je van ons dan ook een eerlijk en deskundig antwoord verwachten. Je kunt met ons contact opnemen via onze klantenservice. Wij staan je 6 dagen in de week met veel enthousiasme te woord en wij doen ons best om onze service verder te optimaliseren. De verzendkosten zijn bijvoorbeeld gratis bij een bestelling vanaf €75, -.