Mengpaneel Decksaver Stofkap

Mengpanelen staan tijdens shows vaak dicht bij het publiek en zijn erg gevoelig voor stof- en waterschade. Deze combinatie maakt het extra belangrijk om op zoek te gaan naar een passende stofkap van Decksaver. Deze stofkappen beschermen namelijk niet alleen je mixer van stof-, vloeistof- en rookschade, ook zijn ze van enorm materiaal. Een stofkap koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, brede aanbod en bestel je vóór 18 uur een direct leverbaar product, dan heb je hem morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Stofkap voor Behringer X32
€ 113,00
Allen & Heath CQ-12T cover stofkap
€ 55,00
Allen & Heath CQ-18T cover stofkap
€ 59,00

Breed aanbod stofkappen voor mengpanelen

Voor ieder duurder type mengpaneel hebben wij een specifieke stofkap. Denk aan mengpanelen van Allen & Heath, PreSonus en Behringer. Zit je gewenste cover niet in ons online aanbod? Heb je tevens in de zoekbalk bovenaan de pagina gezocht op je specifieke apparaat én heb je andere stofkappen categorieën bekeken? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij kijken voor je of we je cover toch kunnen leveren.

Mengpaneel stofkappen zijn kwaliteit

De stofkappen van Decksaver zijn van uitermate goede kwaliteit. Ze beschermen jouw apparatuur optimaal tegen vuil, vloeistoffen en rook. De meeste covers in ons assortiment zijn van dit merk dat bekend staat om hun robuuste fabricaten.

Welke mengpaneel cover of stofkap heb ik nodig?

Weet je niet zeker welke cover jouw audio mixer nodig heeft of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij ons word je namelijk direct geholpen en e-mails worden binnen 4 uur al beantwoord (werktijden)! Koop je producten waarvan de bestelling duurder is dan €75, -, dan is verzending gratis.