Speaker onderdelen

Voor het samenstellen van je eigen specifieke- of maatwerk speakers begin je bij Fritz-Events! Hier vind je alle benodigde componenten voor het bouwen van je maatwerk oplossing. Bijvoorbeeld slaag je bij ons als je op zoek bent naar een specifieke speaker, tweeter, speaker hoorn, speaker crossover of volume regelaar. Zelfs al zit je benodigde component niet in ons online assortiment, dan is de kans groot dat wij je het product toch kunnen leveren. Neem in dit geval telefonisch of per e-mail contact met ons op. Speaker onderdelen koop je bij Fritz-Events tegen scherpe prijzen en een snelle levering. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -. Veel succes met het vinden van je maatwerk oplossing!

... Lees meer

Speaker onderdelen voor iedere specifieke oplossing

Wil jij een speaker inbouwen, zoals in een plafond, auto of andere situatie, dan kun je onderdelen bij ons bestellen die daar perfect op aansluiten. Wij hebben bijvoorbeeld speakers van 6- tot 18 inch. Daarnaast kun je crossovers vinden die geschikt zijn voor subwoofers tot een fullrange 3-weg speaker. Om te voorkomen dat je je zelfgemaakte speaker vervolgens opblaast kun je daarnaast gebruik maken van een volume regelaar.

Speaker onderhouden?

Ben jij op zoek naar speakerschuim of nieuwe gril om je gebruikte speakers er weer zo goed als nieuw uit te laten zien? Deze vind je terug in onze speaker schuim pagina. Ook flenzen, bekleding en rigging-ogen vind je in de categorie overige speaker componenten.

Vragen over speaker onderdelen?

Heb je een vraag over een specifiek component of kun je advies gebruiken voor het inbouwen van speakers? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij staan je vol enthousiasme te woord om eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Koop je beschikbare componenten vervolgens voor 18.00 uur online, dan heb je de componenten morgen al in huis en kun je er snel mee aan de slag!