Overige flightcases

DAP Toolcase 2 Value Line

€64,20

De DAP Toolcase 2 is een mooi product uit de betaalbare Value Line serie van DAP. Deze serie kenmerkt zich door zijn flightcases met een gunstige prijs. De Toolcase 2 is voorzien van 2 lades en een groot opbergvak.

DAP Toolcase 1 Value Line

€32,90

Deze DAP Toolcase 1 komt uit de Value Line serie. Deze serie kenmerkt zich door betaalbare flightcases.

DAP Premium Line flightcase voor 6x Spider Stage 1x1m

€471,25

De Showtec Spider Stage podiumdelen zijn behoorlijk populair. Om ze eenvoudig te vervoeren heeft DAP deze flightcase op de markt gebracht. In dit maatwerk exemplaar passen 6 Spider Stage podiumdelen van 1x1m inclusief poten.

ProDJuser Laptop flightcase

€129,00

Laptops zijn kwetsbare producten. Als je ze regelmatig moet vervoeren dan is deze ProDJuser laptop case de ideale oplossing.

Power Dynamics PD-FA6 5 Laden flightcase met tafel

€469,00

Deze Power Dynamics flightcase is uitgevoerd met 5 laden van 3 HE hoog. Leuke extra functie is dat het voorpaneel als werkblad gebruikt kan worden. Een stevige flightcase voorzien van wielen.

Power Dynamics PD-FA5 7 Laden flightcase met tafel

€539,00

Een flightcase voorzien van laden is niet nieuw meer, maar een laden flightcase waarbij je het voorpaneel als werkblad kunt gebruiken is erg innovatief ontworpen door Power Dynamics. Deze PD-FA5 case is voorzien van 7 laden van 2, 3 en 6 HE hoog.

Power Dynamics PD-F16U10T 19 inch flightcase met tafels

€439,00

Met deze Power Dynamics PD-F16U10T flightcase heb je altijd alles bij de hand. De kantelbare bovenzijde biedt ruimte voor een mixer van maximaal 10 HE en de voorzijde is geschikt voor het inbouwen van andere 19 inch apparatuur.

DAP UCA-DRA1 Roadie case 12 HE laden flightcase

€435,00

Een hoop op te bergen? Deze Roadie case van DAP heeft 4 laden met veel opbergruimte. De flightcase heeft een hoogte van 12 HE.

DAP UCA-DRA2 Drawner case 16 HE laden flightcase

€409,00

Deze DAP flightcase is voorzien van 4 houten laden. Dankzij de 4 wielen rol je de flightcase met gemak overal naar toe. Ideaal voor het vervoeren van bekabeling, microfoons etc.

DAP UCA-CTT Compacte transport trolley

€28,90

Handige steekwagen van DAP. Ondanks zijn compacte en lichtgewicht design kan deze transport trolley een gewicht van 50 kg dragen.

DAP UCA-TOOL1 Roadie flightcase

€57,00

Deze roadie flightcase van het merk DAP is gemakkelijk mee te nemen door zijn stevige handvat. De koffer biedt ruimte voor veel accessoires.

DAP UCA-TOOL2 ABS Gereedschapskoffer

€75,80

Met deze handige UCA-TOOL2 ABS gereedschapskoffer van DAP heb je altijd al je belangrijke gereedschappen bij de hand.

Accu-case ACF-SW/Toolbox

€58,00

Handige toolbox van het merk Accu-case. Deze flightcase is voorzien van een degelijk opbouwhandvat en stevige vlindersluitingen. In de deksel zit een accessoirehouder voor bijvoorbeeld gereedschap.

DAP UCA-EM Emergency flightcase

€288,80

Veiligheid boven alles met deze DAP Emergency flightcase. Deze DAP Emergency flightcase is geschikt voor brandblussers en een verbanddoos. Deze worden niet meegeleverd.

DAP ACA-MULTI Flightcase voor multikabelhaspel

€222,80

ACA-MULTI flightcase gemaakt om een multikabelhaspel in op te bergen! Door de wielplaat is de flightcase van DAP eenvoudig te verplaatsen.

DAP UCA-CB2 Kabelbruggen flightcase 2

€365,00

De DAP UCA-CB2 Kabelbruggen flightcase 2 maakt het mogelijk om in een keer 10 kabelbruggen tegelijk te vervoeren. De kabelbruggen kunnen eenvoudig op elkaar gestapeld worden.

ProDJuser Flightcase voor 6x Flexi Stage delen

€529,00

In deze ProDJuser flightcase vervoer je snel en eenvoudig tot wel 6 Flexi Stage podiumdelen. Er is zelfs ruimte om de risers in te vervoeren.

DAP UCA-PIP1 Pipe and drape kit 1

€715,00

Deze zeer stevige DAP flightcase is speciaal ontworpen voor het opbergen en vervoeren van een compleet Pipe and Drape systeem.

DAP UCA-PIP2 Pipe and drape kit 2

€995,00

Een compleet Pipe and Drape systeem met 8 baseplates (45cm) en 8 staanders en leggers vervoer je in een handomdraai in deze DAP flightcase.

DAP UCA-PIP3 Pipe and drape kit 3

€1.165,00

Dit is de grootste Pipe and Drape flightcase van DAP. Geschikt voor 8 baseplates (60cm) en 8 staanders en leggers. Zeer degelijke kwaliteit!