DJ Meubel

Een dj meubel, ook studiomeubel of studiobureau genoemd, is erg belangrijk voor een producerende dj en muzikant. Hiermee creëer je namelijk een praktische en stijlvolle werkplek voor een optimale workflow. Een dj meubel is zo ontworpen dat al je studio materialen een goede plek krijgen op je bureau. Zo bezitten dj meubels een schuifblad voor je midi-keyboard en een verhoogd plateau voor je studio speakers en scherm. Onder het verhoogd plateau vind je twéé 19 inch 3HE racks voor versterkers, geluidskaarten en andere 19 inch rack apparatuur. Een professionele dj meubel koop je snel en voordelig met uitstekende service online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
FDJT 01 dj- & studiomeubel met speaker & laptop trays
€ 285,00
DB10B tas voor DJ meubel
€ 29,90

Verschillende typen dj meubels

In ons huidige assortiment vind je twee typen studiomeubels van Glorious, namelijk de "Workbench" en de "Sound Desk Pro". Deze zijn te verkrijgen in het zwart, wit en walnoot. Dit zijn stevige, solide tafels die speciaal zijn ontworpen voor DJ's en muziek producenten. Op ieder detail is hierbij gelet. Zelfs bezit de tafel handige kabelgaten, waardoor alle kabels mooi kunnen worden weggewerkt.

Stevig en makkelijk in elkaar te zetten

Een studiomeubel kun je zelf gemakkelijk en snel in elkaar zetten. Je kunt een dj meubel dus gerust online kopen zonder je zorgen te hoeven maken dat je er niet mee aan de slag kunt. Door het x-vormig ontwerp zijn de studiomeubels extra stevig.

Advies nodig bij de aanschaf van een dj meubel?

Wij hebben ons aanbod zorgvuldig geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden. Voldoet ons aanbod niet aan je wensen, dan horen wij dit graag en gaan wij kijken of toch je gewenste studiomeubel kunnen leveren. Je kunt ons bereiken door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij hopen iedere keer een lach op je gezicht te kunnen toveren, dus neem gerust contact met ons op bij vragen of voor eerlijk en deskundig advies.